Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

«Όλα υπό έλεγχο»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πανοζάχος και μίλησε για τα χρέη του ΠΑΟΚ, τον νόμο Ορφανού αλλά και την αξιοπιστία του Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το πότε θα εξοφληθούν τα χρέη:
«Θα εξαρτηθεί από το πότε θα γίνουν τα δικαστήρια».
Για την πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να μπει στον νόμο Ορφανού:
«Είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και όλα είναι υπό έλεγχο. Ο μεγαλομέτοχος καλύπτει όλα όσα χρειάζονται και μάλιστα με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Όλοι πρέπει να αναγνωρίσουμε πως ο μεγαλομέτοχος έχει βοηθήσει την ομάδα και έχει υποσχεθεί πως όλα θα κανονιστούν».
Για το αν επηρεάζει η πτώση του Ρουβλιού τον ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ δεν έμεινε ούτε μια στιγμή χωρίς να μην έχει την οικονομική στήριξη του μεγαλομετόχου. Όλα είναι τακτοποιημένα».
Για το αν ο νόμος Ορφανού είναι η μόνη λύση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει και άλλη λύση. Το θέμα όταν προκύψει θα αντιμετωπιστεί. Αφορά το μέλλον και την λειτουργία του ΠΑΟΚ αλλά από την στιγμή που ο μεγαλομέτοχος δεσμεύτηκε πως θα κανονιστεί, θα κανονιστεί».
Για τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει σήμερα τακτοποιημένες όλες τις υποχρεώσεις και είναι η πρώτη φορά που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες της».
Για το αν θα πολιτευτεί με την Νέα Δημοκρατία:
Έχω πάψει να ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ εδώ και μια βδομάδα από σεβασμό γιατί θα πολιτευτώ στην Νέα Δημοκρατία. Η ενασχόληση με τα κοινά σε μια τέτοια περίοδο είναι δύσκολη αλλά για τα δύσκολα είναι τα κοινά».
Για το τι σημαίνουν το παθητικό 56.000.000 ευρώ του Ολυμπιακού:
«Αυτές είναι οι οφειλές του προς τρίτους. Αυτό σημαίνει το παθητικό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: