Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Τόμιτς: «Νίκη ουσίας και ψυχολογίας»

Στα κέρδη του Ολυμπιακού μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Μάλαγα και την πρώτη νίκη στο Top 16 της Ευρωλίγκας αναφέρθηκε ο Μίλαν Τόμιτς, μιλώντας στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Τόμιτς: «Νίκη ουσίας και ψυχολογίας»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Μάλαγα, παρουσιάστηκε μετά το τέλος του ματς ο Μίλαν Τόμιτς. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Νικόλα Ζέρβα, τόνισε πως η επικράτηση στην Ισπανία δίνει ψυχολογία για την συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στην καλή άμυνα των «ερυθρόλευκων», που έλεγξαν το ματς σε όλη του την διάρκεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

«Είναι νίκη ουσίας και ψυχολογίας απέναντι σε δύσκολη ομάδα και μια δύσκολη έδρα.
Ελέγξαμε το ματς σε όλα τα δεκάλεπτα και καταφέραμε να ρίξουμε τα ποσοστά τους. Παίξαμε καλή άμυνα και τους κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ. Δεχτήκαμε 61 πόντους κάτι που σημαίνει ότι παίξαμε καταπληκτική άμυνα και στους ψηλούς αλλά και χαμηλά.
Δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, αλλά δεν τα εκμεταλλεύτηκαν, όπως και στα τρίποντα αλλά και τα δίποντα κι έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε».


Για τα φάουλ: «Ακόμη και με τέσσερα φάουλ πρέπει να παίζεις δυνατά. Στον πάγκο υπάρχει πάντα ο άλλος που μπορεί να βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: