Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Επαφές με φόντο τη… σωτηρία!!

Την απόφαση να υπάρξουν επαφές με τοπικού φορείς για να βρεθούν άμεσα χρήματα έλαβε το Δ.Σ. του ΟΦΗ, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν οι επαφές για τον διάδοχο του Τζενάρο Γκατόύζο.

Επαφές με φόντο τη… σωτηρία
Πολύ καλό φαίνεται πως κάνει στον ΟΦΗ το γεγονός ότι σήμερα δεν έχει παιχνίδι, καθώς έχει αναβληθεί η σημερινή αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Χθες συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΠΑΕ, χωρίς να παρθεί κάποια σημαντική απόφαση και όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα, στην προγραμματισμένη Γ.Σ. των μετόχων του συλλόγου.

Οι Κρητικοί δείχνουν αποφασισμένοι να ενεργοποιήσουν άμεσα ένα plan B σε διοικητικό επίπεδο, με επαφές με τοπικούς φορείς και παράγοντες του Ηρακλείου για να μπορέσουν να βρεθούν τα χρήματα που χρειάζεται η ομάδα άμεσα.

Πρόκειται για ένα ποσό 200.000 ευρώ που θα πρέπει να δοθούν σε παίκτες όπως οι Ταυλαρίδης, Ρόβας, Γεωργίου, αλλά και στην Εφορία, για να μην έχει πρόβλημα μη ορισμού αγώνα της μετά τη λήξη της διορίας που έχει πάρει για να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα (12 Ιανουαρίου).

Από εκεί και πέρα, ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα για την διάδοχή του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, με τον Νίκο Νιόπλια και Νίκο Αναστόπουλο να είναι ακόμη μία φορά ψηλά στη σχετική λίστα.

Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι οι παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι σε δύσκολη θέση, αφού παρουσιάζονται προβληματισμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις και ο Μιλιάζες φέρεται ήδη να έχει ζητήσει να λυθεί το συμβόλαιό του (καθώς φημολογείται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Ατρόμητο, Λεβαδειακό και Κέρκυρα). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: