Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Πετράκης: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό»

Στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Γιάννης Πετράκης, επισημαίνοντας την καλή κατάσταση της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου πριν την διακοπή

Πετράκης: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό»
Τον σεβασμό του απέναντι στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Γιάννης Πετράκης, ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στους «πράσινους». Ο έμπειρος τεχνικός, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στην καλή κατάσταση της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου πριν την διακοπή, ενώ στάθηκε και στα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στους «Ζωσιμάδες».

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του στη Nova:
«Ο Παναθηναϊκός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση πριν από τη διακοπή, είναι ένας αντίπαλος που σεβόμαστε και εκτιμούμε πάρα πολύ. Πιστεύουμε όμως και στη δική μας ομάδα και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι. Οι καιρικές συνθήκες θα είναι λίγο πιο εύκολες για τους παίκτες γιατί τρέχουν, αλλά πιο δύσκολες για μας και για τους φιλάθλους. Δεν μπορούμε όμως να το αλλάξουμε και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο. Η θέληση, η συγκέντρωση και η πειθαρχία θα παίξουν ρόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: