Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Μεταγραφική… επίθεση η ΑΕΚ!!

Σε τουλάχιστον 4-5 προσθήκες, με έμφαση στην επίθεση, θα προχωρήσει η ΑΕΚ.Για ποιες θέσεις κινούνται οι «κιτρινόμαυροι» και οι παίκτες που δίνουν εξετάσεις. Αναμονή απάντησης από κυβέρνηση για γήπεδο.

Μεταγραφική… επίθεση η ΑΕΚ

Το αρχικό πλάνο ενίσχυσης εν όψει της νέας σεζόν περιλαμβάνει τουλάχιστον 4-5 μεταγραφές επιπέδου πρωταθλητισμού. Σε ό,τι αφορά στις θέσεις, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός ή δύο επιθετικών, που θα κάνουν τη διαφορά. Είναι αμφίβολο αν θα παραμείνουν στην ομάδα Μπρέτσεβιτς και Ντακόλ, ενώ οι επιλογές των Κρισάντους (που θα κριθεί στην πορεία) και Αραβίδη (που παίζει και σε άλλες θέσεις) δεν είναι αρκετές για μια ολόκληρη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, αναζητείται ένας αριστεροπόδαρος στόπερ, ένας αριστερός μπακ κι ένας δεξιός εξτρέμ. Για τις δύο πρώτες θέσεις έχει γίνει μια καλή προεργασία, ενώ για την τελευταία θέση ο Λούκα της Κρισιούμα είναι ο μεγάλος στόχος. Πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους το ταχύτερο δυνατό και δεν αποκλείεται κάποιες συμφωνίες να κλείσουν πολύ πριν το τέλος της σεζόν στη Football League.

Πέρα από προσθήκες, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις από την ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή το ρόστερ αριθμεί 29 παίκτες και την επόμενη σεζόν στόχος είναι να μην ξεπερνά τους 27, χωρίς τους νεαρούς κι εξελίξιμους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Πέραν του Νίκου Γεωργέα που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αποσυρθεί, όπως αναφέρει η SportDay, επτά παίκτες περνούν περίοδο «εξετάσεων» και καλούνται να πείσουν τον Τραϊανό Δέλλα πως αξίζουν θέση στην ομάδα της Super League. Οι Ζόριτς, Φαγέ, Μ. Ντούνης, Ρόβας, Πεταυράκης, Γροντής και Σαρρής είναι σε αυτή τη λίστα.

Το μπαλάκι στην κυβέρνηση

Η διοίκηση της ΑΕΚ αναμένει σύντομα μια πρόσκληση από την κυβέρνηση προκειμένου να γίνει μια ξεκάθαρη συζήτηση για το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η πλευρά της «Ένωσης» δεν θέλει να προβεί σε μονομερείς ενέργειες και σε ένδειξη καλής θέλησης αναμένει αυτό το ραντεβού για να ξεκαθαριστούν κάποια ζητήματα και να μπορέσουν-επιτέλους-να αρχίσουν τα έργα για την «Αγια-Σοφιά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: