Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Τελειώνει ο Γκρανέρο, Παράσχος ο διάδοχος!!

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Γκρανέρο από τον πάγκο της Βέροιας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παράσχος έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της «βασίλισσας». 
Ώρα αλλαγής φρουράς στον πάγκο της Βέροιας, με τον Γκρανέρο να... κουνάει μαντίλι, πληρώνοντας το μάρμαρο για το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του συλλόγου. Οι διοικούντες την ΠΑΕ, μετά και την νέα απώλεια βαθμών στο ματς με τον ΠΑΟΚ, πήραν την τελική απόφαση να... τελειώσουν τον Ισπανό, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, που είχε ενημερώσει από τα μέσα της εβδομάδας για την εξέλιξη αυτή.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, ο διάδοχος έχει βρεθεί και υπάρχει ήδη καταρχήν συμφωνία. Αυτός είναι ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος αναλαμβάνει να ανατρέψει το κλίμα στην Βέροια και να την οδηγήσει εκ νέου στις επιτυχίες. Στους υποψηφίους για την θέση του Γκρανέρο βρέθηκε και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που πέρσι πέρασε από τον Άρη, όμως τελικά η διοίκηση της «βασίλισσας του Βορρά» επέλεξε να κινηθεί στην Ελληνική αγορά και να κλείσει τον πρώην τεχνικό του Ατρομήτου, που στο Περιστέρι... απογείωσε το ήδη πλούσιο βιογραφικό του.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: