Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Περέιρα: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Το γρήγορο γκολ και η συγκέντρωση των παικτών του ΠΑΟΚ έκριναν το παιχνίδι σύμφωνα με τον Φακούντο Περέιρα.

«Η ομάδα έκανε καλό παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα μιλήσαμε οι παίκτες μεταξύ μας και είπαμε πως πρέπει να τα δώσουμε όλα στην ομάδα πάση θυσία. Έπρεπε να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο. Είχαμε κάνει αρκετά λάθη, αλλά σήμερα ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις. Ήμασταν σε όλο το ματς συγκεντρωμένοι. Μας βοήθησε όμως πολύ το γρήγορο γκολ διότι έκανε πιο εύκολο το ματς» δήλωσε ο Αργεντίνος επιθετικός που έφτασε τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα.


Βίτορ: «Δίκαια διαμαρτύρεται ο κόσμος»

Ο Μιγκέλ Βίτορ μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια κι έστειλε μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με την Βέροια: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ήταν καλό που κερδίσαμε γιατί ήμασταν σε μία άσχημη κατάσταση. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια. Παίξαμε καλά σήμερα, γιατί μπαίναμε σε όλες τις φάσεις όλοι μαζί, σαν ομάδα. Πρέπει και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε το ίδιο και να παλεύουμε για να έχει αποτέλεσμα αυτό που κάναμε σήμερα".

Για το τι άλλαξε σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο: "Και με τον Ατρόμητο ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεχθήκαμε γκολ και πέσαμε ψυχολογικά. Σήμερα δεν έγινε αυτό και τα πράγματα πήγαν καλύτερα για εμάς".

Για το αν έχει να πει κάτι στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Δικαίως διαμαρτύρεται ο κόσμος. Εμείς θέλουμε να του στείλουμε την αγάπη μας και να ξέρει ότι για αυτόν προσπαθούμε. Ελπίζουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο".


Μακ: «Όλα ή τίποτα»
Στα κλειδιά της νίκης του ΠΑΟΚ και στο πως κατάφεραν οι παίκτες να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ρόμπερτ Μακ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβάκος:

Για το τι συνέβη και άλλαξε η εικόνα της ομάδας: "Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι αυτό το ματς ήταν "όλα ή τίποτα" για εμάς, την ομάδα και τον κόσμο. Σήμερα του πετύχαμε αυτό και καταφέραμε να κερδίσουμε".

Για το που κρίθηκε το ματς: "Λειτουργήσαμε ως ομάδα. Βάλαμε τρία γκολ και αυτό χαλαρώνει την ομάδα. Έτσι παίξαμε ακόμη καλύτερα. Δεν σταματάμε εδώ. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο γιατί έχουμε πολλά παιχνίδι στη συνέχεια και πρέπει σε αυτά να παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: