Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Τον «χτύπησε» αλύπητα!!

Παραμάζωμα πήρε τον ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων ο Αστέρας Τρίπολης (6-1) και με μια πολύ γεμάτη εμφάνιση, είναι και πάλι μόνος πρώτος στην 4η θέση. Χατ-τρικ ο Μπαράλες, σε μεγάλα κέφια ο Ρόλε.

Τον «χτύπησε» αλύπητα
Άνοιξαν οι ουρανοί στην Τρίπολη, αλλά «έβρεξε» και εντός του αγωνιστικού χώρου ο Αστέρας έριξε από τρία τέρματα σε κάθε ημίχρονο στον ΟΦΗ (6-1), που κατάφερε να πετύχει το τέρμα της τιμής στο 88’ με εκτέλεση πέναλτι του Λαμπρόπουλου, το οποίο είχε κερδίσει ο Κουτσιανικούλης από τον Ζησόπουλο λίγο πριν.

Χατ-τρικ ο Μπαράλες (3’, 41’ 79’) με το τρίτο του να είναι πανέμορφο. Δύο γκολ πέτυχε ο Μάσα (45’, 65’), και το δεύτερο του ήταν επίσης πολύ ωραίο. Η μεγάλη νίκη των Αρκάδων σφραγίστηκε από το τέρμα του Πάρα στο πρώτο λεπτά των καθυστερήσεων.

Το ματς

Ήταν από την αρχή ουσιαστικά μια… άνιση «μάχη», όπως συμβαίνει άλλωστε τον τελευταίο καιρό με τα παιχνίδια του ΟΦΗ. Δεν είναι αρκετή όμως η… κρητική παλικαριά για να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα ή για να έχει μια καλή παρουσία στα παιχνίδια της η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Μάλιστα, ο 57χρονος τεχνικός είχε μόλις 14 παίκτες στη διάθεση του και ελάχιστες οι επιλογές του για να αλλάξει τα δεδομένα. Και να ήθελε να ανακατέψει την τράπουλα, είχε μόλις έναν… άσο (τον Αγριμάκη) και δύο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν μεσοεπιθετικά, τον Περογαμβράκη και τον Μανιδάκη. Δράμα...

Ενδιαφέρον υπήρξε ουσιαστικά για ένα σκάρτο δεκάλεπτο. Ο Μπαράλες άνοιξε το σκορ στο 3’ με κεφαλιά (κακή έξοδος ο Λόρια), μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ρόλε από τα αριστερά. Ο ΟΦΗ δεν έριξε λευκή πετσέτα κατευθείαν, καθώς προσπάθησε να απαντήσει δύο λεπτά μετά, όταν ο Ροβίθης έκανε καλό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κοσίτσκι του στέρησε τη χαρά.


Ο Αστέρας από εκεί και πέρα έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους. Έκανε πολλές ευκαιρίες κόντρα στους Ηρακλειώτες, που ήταν μια ταχύτητα κάτω από τους Αρκάδες. Το δεύτερο γκολ θα ερχόταν αργά ή γρήγορα και τελικά ήρθαν δύο (σχεδόν κολλητά) προς το φινάλε του δεύτερου μέρους. Ο Μπαράλες με διπλή προσπάθεια στο 41’ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και τα δικά του στο ματς και δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Μάσα έκανε το 3-0. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά τα σουτ 15 (11) -2(1) στα πρώτα 45 λεπτά μαρτυράνε πολλά.

inner

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με χαλαρές διαθέσεις και μέχρι το 61’ δεν συνέβη κάτι αξιοσημείωτο στην αναμέτρηση. Από εκεί και πέρα, πάτησε κατά διαστήματα το γκάζι η ομάδα του Στάικου Βεργέτη και φαινόταν πως όπως ήθελε θα πετύχαινε κι άλλα γκολ. Από τα μέσα του δεύτερου μέρους και μετά ο 39χρονος τεχνικός άρχισε να ξεκουράζει παίκτες, κάνοντας από το 68’ μέχρι το 76’ όλες του τις αλλαγές. Αυτές δεν επηρέασαν την ομάδα του, που πέτυχε ακόμη δύο εντυπωσιακά τέρματα, με τους Μάσα, Μπαράλες και Πάρα και ο ΟΦΗ απλώς μείωσε στο 88' με τον Λαμπρόπουλο.

inner

inner



Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Αλόκο, Μουνάφο (68' Τιε Μπι), Ιγκλέσιας, Μάσα (Πάρα), Ρόλε (76' Νίκο Φερνάντεθ), Γιαννιώτας, Μπαράλες

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Ροβίθης, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Μαραθιανός (46' Περογαμβρακης), Τζορτζ

Διαιτητές: Δημήτρης Στυλιαράς, Δημήτριος Ζυγούρης, Ιωάννης Καμπαξής
4ος Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: