Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Καμία ανησυχία για την υπόθεση Ζόριτς στην ΑΕΚ!!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καθιστά σαφές πως είναι απολύτως νομότυπη στην υπόθεση μεταγραφής του Ντάρκο Ζόριτς και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο τιμωρίας.

Καμία ανησυχία για την υπόθεση Ζόριτς στην ΑΕΚ
Η καταγγελία που έκανε ο ατζέντης Ντούσαν Μπρίστινα σε βάρος του Ντάρκο Ζόριτς και της ΑΕΚ στη FIFA για τη μεταγραφή του νεαρού Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού δεν ανησυχεί καθόλου την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Η κίνηση του ατζέντη αποδίδεται στην προσπάθειά του να αποκομίσει κάποια χρήματα, τα οποία καρπώθηκε ο Μόμιρ Μπάκρατς, που σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα δεν έχει άδεια FIFA.

Η πλευρά της ΑΕΚ καθιστά σαφές πως η Τσέλικ, στην οποία ανήκε ο ποδοσφαιριστής, έχει εξοφληθεί. «Σε οποιαδήποτε διαφορά ποδοσφαιριστή με μάνατζερ αρμόδια να επιλύσει το θέμα είναι η FIFA και στην προκειμένη περίπτωση η ΑΕΚ δεν εμπλέκεται και δεν την αφορά το ζήτημα των όποιων απαιτήσεων έχουν οι ατζέντηδες του παίκτη», είναι η θέση της ΠΑΕ όπως μεταφέρθηκε στη Live Sport.

«Η μεταγραφή έγινε πέρσι το Φεβρουάριο. Πώς ξαφνικά, έπειτα από τόσο καιρό, αποφάσισαν να διεκδικήσουν χρήματα; Εμείς έχουμε όλα τα παραστατικά της μεταγραφής και για μας δεν υπάρχει οφειλή προς την Τσέλικ», πρόσθεσαν από την «Ένωση».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: