Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Έβερτον – Λέστερ! (preview)

Με... πατημένο το γκάζι από την «τεσσάρα» επί της Γιούνγκ Μπόις στο Europa League θα υποδεχθεί σήμερα η Έβερτον τη Λέστερ για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ κι ελπίζει να συνεχίσει με κεκτημένη ταχύτητα. Ολοένα και δυσκολεύουν τα πράγματα για τους νεοφώτιστους αναφορικά με τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ.  
Ο Ρομέλου Λουκάκου έλαμψε με το χατ-τρικ που πέτυχε μεσοβδόμαδα στην Ελβετία κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, οδηγώντας ουσιαστικά την Έβερτον στους «16» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης από τη στιγμή που το 4-1 δεν αφήνει και πολλές ελπίδες στους αντιπάλους των «ζαχαρωτών».
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έμεινε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του όμως θέλει να τους δει να αποδίδουν τέτοιο ποδόσφαιρο και στα εγχώρια, ώστε να σημειωθεί η βαθμολογική αναρρίχηση στην οποία άπαντες στον σύλλογο στοχεύουν.
Η Λέστερ προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων ηττών σε όλες τις διοργανώσεις. Για την ακρίβεια σε τρια ματς πρωταθλήματος κι ένα του Κυπέλλου, το οποίο και αποχαιρέτησε στη φάση των «16» με την ήττα (2-1) από την Άστον Βίλα, στο παιχνίδι που ο Τιμ Σέργουντ είδε και πανηγύρισε από την εξέδρα για τους «χωριάτες».
Η απόσταση των πέντε βαθμών από τις θέσεις της σωτηρίας έχει ζορίσει τα πράγματα για τις «αλεπούδες» που γνωρίζουν δεν αρκεί μονάχα η δική τους υπερπροσπάθεια ώστε να έχουν ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.
Σήμερα, ο Νάιτζελ Πίρσον θα στελεχώσει την άμυνά του με τον Ρόμπερτ Χουτ που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τη Βίλα, όμως είναι ακόμα ανέτοιμοι οι Γουντ και Σμάιχελ, που επέστρεψαν πρόσφατα στις προπονήσεις.
Για τους γηπεδούχους, ο Μπάρι θα είναι απών έχοντας αποβληθεί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Τσέλσι. Επιστρέφει ο Μπέινς και ο Λένον.
Πιθανές ενδεκάδες:
Έβερτον (4-2-3-1): Χάουαρντ – Κόουλμαν, Στόουνς, Γιαγκέλκα, Γκάρμπατ – ΜακΚάρθι, Μπέσιτς – Νέισμιθ, Μπάρκλεϊ, Μιραλάς – Λουκάκου
Λέστερ (4-4-1-1): Σβάρτσερ – Σίμπσον, Βασιλέφσκι, Άπσον, Κοντσέσκι – Ολμπράιτον, Τζέιμς, Καμπιάσο, Σλοπ – Μαχρέζ - Κράμαριτς
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: