Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ντριμπλάροντας μία ομάδα στην τουαλέτα!!

Μία γυναίκα και ένα στοίχημα βρίσκονται πίσω από το ότι ο κορυφαίος Μεξικανός ντριμπλέρ, Κουαουτέμοκ Μπλάνκο, σκοράρει ακόμα στα 42 του και συνεχίζει...
«Είναι αλήθεια πως μπορείτε να ντριμπλάρετε μία ολόκληρη ομάδα σε μία τουαλέτα;» ήταν η περίεργη ερώτηση της. Ακόμα πιο ιδιαίτερη ήταν όμως η θερμή ματιά που τη συνόδευε, η οποία πρόδιδε πως ίσως και να ζητούσε ή ίδια μία… ντριμπλίτσα σε κάποιο στενό χώρο. Όλα αυτά μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση από το «Azteca TV», με την καυτή παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής, Μαρισόλ Γκονσάλες να μην ξεκολλάει το βλέμμα της από τον διάσημο ποδοσφαιριστή που είχε απέναντι της. Όχι πως ο Κουαουτέμοκ Μπλάνκο είναι κάνας ομορφάντρας, μα ας όψεται η φήμη του «ματσό» που τον συνοδεύει.
Ο ψηφισμένος από τους συμπατριώτες του ως ο καλύτερος παίκτης που έχει αναδείξει το Μεξικό από τον Ούγκο Σάντσες και έπειτα, άλλαζε τις γυναίκες, όπως και τις ομάδες: σαν τα πουκάμισα δηλαδή και ανέκαθεν κυκλοφορούσε με ότι πιο… ζουμερό υπήρχε στην πατρίδα του. Εκείνη όμως η συνάντηση με την Μαρισόλ ήταν πιο σοβαρή, καθώς του έδωσε ποδοσφαιρική ζωή για μία ακόμα πενταετία. Με το που έγιναν ζευγάρι το 2000, εκείνη κέρδισε ένα στοίχημα, που υποχρέωνε τον Μπλάνκο να τρέχει στο γρασίδι μέχρι σήμερα που έχει πατήσει τα 42 του.

Η φημολογία την οποία και το ζεύγος απολαμβάνει σκανδαλωδώς να συντηρεί, είναι πως στην Μαρισόλ οφείλεται αποκλειστικά εκείνη η αναζωογόνηση του Μεξικανού επιθετικού: «Ναι, εγώ τον προπονώ. Μάλλον έχω το ελιξίριο που τον έχει κάνει να ξανανιώσει», ήταν η απάντηση της σε παράλληλη φωτογράφιση με λιτή ενδυμασία. Δεν είμαστε βέβαιοι πως στα προπονητικά ραντεβού τους η Μαρισόλ εμφανίζεται με ανάλογη εμφάνιση, αλλά το σίγουρο είναι πως έχει κάνει τον γερόλυκο να μοιάζει με αλάνι όταν μπαίνει στο γήπεδο, αναγκάζοντας την Πουέμπλα να του δώσει για φέτος συμβόλαιο.

Και δεν είναι μόνο η ομάδα του που τον πιστεύει, αλλά και στην Εθνική μέσα στον χρόνο που πέρασε, πρόλαβε και κατέγραψε ακόμα μία συμμετοχή, την 122η του (38 γκολ). Σε συλλογικό επίπεδο πάλι ο Μεξικανός τρελός ντριμπλέρ, έχει φτάσει τα 232 γκολ σε 682 αγώνες και συνεχίζει. Είπαμε όμως, ας είναι καλά η Μαρισόλ...



TA ΓΗΠΕΔΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ
* Με 38 γκολ είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Μεξικού, πίσω από τον Χάρεδ Μπορχέτι (46).
* Εχει λάβει μέρος σε τρία Μουντιάλ (1998, 2002, 2010) και είναι μαζί με τον Γκαρσία Ασπε (1994, 1998) οι μοναδικοί μεξικανοί που έχουν σκοράρει σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις.
* Με εννέα γκολ συνολικά (έξι το 1999) είναι μαζί με τον Ροναλντίνιο οι πρώτοι σκόρερ στην ιστορία του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.
* Με 15 γκολ είναι ο πιο παραγωγικός Μεξικανός στο Κόπα Λιμπερταδόρες.
* Σε ποσοστό 83% οι συμπατριώτες του είχαν ψηφίσει πως τον ήθελαν στο Μουντιάλ του 2006, αλλά τελικά ο τότε ομοσπονδιακός Ρικάρδο Λα Βόλπε δεν τον είχε πάρει στη Γερμανία.
* Στην ισπανική θητεία του (2000-’02 Βαγιαδολίδ) πέτυχε μόλις τρία γκολ. Το τελευταίο σε μία ισοπαλία με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Με το γκολ του εκείνο έστειλε στον.. κουβά ένα ομαδικό δελτίο στοιχήματος πολλών χιλιάδων ευρώ των συμπαικτών του που είχαν παίξει να ηττηθεί η ομάδα τους.
* Στην πρώτη χρονιά του στην MLS των Η.Π.Α. αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας και το καλύτερο γκολ της χρονιάς.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: