Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

«Ασπρόμαυρο»… comeback!

Μετά από καιρό ο ΠΑΟΚ έδειξε… ΠΑΟΚ και κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Βέροια, η οποία θα αποτελέσει την αφετηρία της αντεπίθεσής του με το βλέμμα είναι στραμμένο στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

«Ασπρόμαυρο»… comeback
Ιδιαίτερη ήταν η προηγούμενη εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ. Μετά τη βαριά ήττα (4-0) από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» δέχθηκαν δριμεία κριτική από τους οργανωμένους οπαδούς του κόσμου, όπως και κάποιοι από τους παίκτες της ομάδας.

Ακολούθησε η παραίτηση του Ζήση Βρύζα, η οποία σύμφωνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη οφείλεται αποκλειστικά στα αποτελέσματα και αν δεν ήταν αυτά, ποτέ δεν θα είχε σημειωθεί αυτή η εξέλιξη. 2940937

Η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ ήταν επί του Πλατανιά στις 18 Ιανουαρίου, ενώ στη συνέχεια είχε το ρεπό και τη νίκη «στα χαρτιά» επί της Νίκης Βόλου στις 25 του ίδιου μήνα. Από τότε οι Θεσσαλονικείς είχαν τρεις ήττες (με Παναιτωλικό, ΟΦΗ και Ατρόμητο) και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Όλα αυτά δημιούργησαν το αρνητικό κλίμα, το οποίο στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο ελπίζουν να αποτελέσει παρελθόν μετά τη σημαντική νίκη (3-1) επί της Βέροιας. Στον ΠΑΟΚ θέλουν αυτό το παιχνίδι να αποτελέσει την αφετηρία της «αντεπίθεσης» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, καθώς η διαφορά αυτή τη στιγμή από τον Παναθηναϊκό είναι στους δύο βαθμούς.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να διατηρήσουν αυτή τη διαφορά ή να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση, ώστε να πάνε με άλλες προϋποθέσεις στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και να διεκδικήσουν το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: