Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Αναστασιάδης: «Θείο δώρο το γρήγορο γκολ»

Με ...Θείο δώρο παραλλήλισε το γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ στο νικηφόρο παιχνίδι με την Βέροια ο Άγγελος Αναστασιάδης. Τι ανέφερε για πίεση που υπάρχει στην ομάδα και την παραίτηση του Ζήση Βρύζα.

Αναστασιάδης: «Θείο δώρο το γρήγορο γκολ»
Στο γρήγορο γκολ που πέτυχε σήμερα ο ΠΑΟΚ, διώχνοντας από πάνω του την πίεση, στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

«Μόνοι πρέπει να γυρίσουμε την κατάσταση. Δεν ψάχνουμε ευθύνες από πουθενά. Η αλήθεια είναι αυτή. Το αγωνιστικό είναι αυτό που θα φέρει τον κόσμο ή θα τον διώξει», τόνισε ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά».

«Και για τον Ζήση εμείς φταίμε. Εάν η ομάδα πήγαινε καλά ούτε η παραίτηση του Βρύζα θα υπήρχε, ούτε η δική μου. Το αγωνιστικό έχει την πρώτη ευθύνη για τον οποιονδήποτε», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα ήμασταν καλοί, στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Ένα γρήγορο γκολ για την ομάδα και στην κατάσταση που είναι, αλλά και με τα προβλήματα που έχει είναι Θείο δώρο. Ανεβαίνει και η ψυχολογία, λύνονται και τα πόδια…

Και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήμασταν ωραίοι. Είχαμε ένα παιχνίδι καθαρά δικό μας, αλλά δεν ήρθε μόνο η ήττα. Έγινε και θρίαμβος για τους αντιπάλους. Και εκεί όμως είχαμε καλά στοιχεία, απλά δεν ευτυχήσαμε να κάνουμε την δική μας παρουσία να την μετουσιώσουμε σε γκολ. Σήμερα που πήγαμε όλοι μαζί όλα έγιναν πιο εύκολα. Παρά τα προβλήματα και τις απουσίες, η ομάδα αντεπεξήλθε».


Για την Βέροια: «Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα και στην έδρα της, αλλά και εκτός. Έχει έμπειρους παίκτες σε όλες τις γραμμές και έπρεπε να πάμε όλοι μαζί κι όταν το κάναμε όλα έγιναν πιο εύκολα».

Για την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ: «Είναι μία μεγάλη ομάδα με πίεση από όλες τις πλευρές. Πρέπει να κερδίζουμε από τον κόσμο. Ή θα σε πάει ψηλά ή θα σε κάνει κομμάτια. Δεν υπάρχει μέση λύση. Αυτό συνέβη και σήμερα και θα συμβεί και αύριο και το περιμένουμε. Μόνοι πρέπει να γυρίσουμε την κατάσταση. Δεν ψάχνουμε ευθύνες από πουθενά. Η αλήθεια είναι αυτή. Το αγωνιστικό είναι αυτό που θα φέρει τον κόσμο ή θα τον διώξει».

Για την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ σχετικά με την αντιμετώπιση κάποιων παικτών της ομάδας: «Τίποτα δεν είναι αληθές από αυτά που μου λέτε. Δεν τη διάβασα, αλλά δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Πρέπει να ενημερώνονται για όλα αυτά αυτοί που βγάζουν τις ανακοινώσεις».

Για την παραίτηση του Ζήση Βρύζα: «Και για τον Ζήση εμείς φταίμε. Εάν η ομάδα πήγαινε καλά ούτε η παραίτηση του Βρύζα θα υπήρχε, ούτε η δική μου. Το αγωνιστικό έχει την πρώτη ευθύνη για τον οποιονδήποτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: