Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Χρειάζονται ψυχίατρο οι βάζελοι για Σιδηρόπουλο!!

Τον βγάλανε κιόλας πουλημένο τον διαιτητή που ορίστηκε στο ντέρμπυ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Φαίνεται ότι τον έχουν τσακώσει τη στιγμή που του τα μετράνε. Το «πρώτο εργαλείο» είναι ο Σιδηρόπουλος είπανε από πλευράς Παναθηναϊκού.
Το γνωστό κόλπο από τότε που βγήκανε οι λάσπες. Ξεμπροστιάζουμε το κοράκι, για να τον υποχρεώσουμε να μην... επιβεβαιώσει το ράδιο αρβύλα κι έτσι να κονομήσουμε ότι κονομήσουμε καμμία ψιλοαβάντα, όταν θα τον έχουμε εκβιάσει ηθικά πριν το ματς.
Μόλις πρόσφατα έγινε το Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός στη Λεωφόρο και πριν το παιχνίδι η γνωστή «τακτική» του Αλαφούζου. Άφησε υποψίες για τον Σιδηρόπουλο, που απέβαλε παίκτη του Παναιτωλικού και κέρδισε 1-0 ο Παναθηναϊκός. Θυμάμαι στο περασμένο πρωτάθλημα την πρώτη γκέλα του Ολυμπιακού, 0-0 στο Αγρίνιο. Και τι δεν είχε πει ο Σάββας Θεοδωρίδης για τον αρχιφύλακα Τάσο Σιδηρόπουλο που επειδή είχε «αδικήσει» τον Ολυμπιακό είχε μείνει εκτός για κάποιο διάστημα.
Ποιος ήταν διαιτητής στον ιστορικό θρίαμβο 0-3 πριν από ένα χρόνο στο Καραϊσκάκη, στο ντέμπυ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός; Ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ένας διαιτητής που τον διέπει η αναισθησία. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Στα παπάρια του σε ποιο γήπεδο βρίσκεται, ποιο ματς σφυρίζει, ποιοι είναι οι αντίπαλοι. Απ' αυτή την... άποψη πρέπει να είναι ευχαριστημένος ο Ολυμπιακός, διότι θα παίξει εκτός στον εξ ορισμού πιο δύσκολο αγώνα με κοράκι που δεν θα επηρεαστεί από την όποια καφρίλα της εξέδρας. Λόγω ιδιοσυγκρασίας.
Όσο για τους βάζελους, αν μιλάμε λογικά χρειάζονται ψυχίατρο αν υποπτεύονται και τον Σιδηρόπουλο.

ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ότι δεν είναι gay, γράφει ο apodytiriakias.gr

Θυμηθήκανε τον Παπουτσέλη, από μερηάς Παναθηναϊκού. Τον Μυτιληνιό διαιτητή που είχε δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό με μακράν ανύπαρκτο πέναλτυ, πριν 19 χρόνια στο Καραϊσκάκη. Ποιο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Σύριζα! Αλλάζουμε κόμματα σαν τα πουκάμισα, όμως σταθερά και αμετακίνητα παραμένουμε ίδιοι. Γι' αυτό και τα κόμματα, τα διαφορετικά κόμματα αποδεικνύονται τα... ίδια.
Μόνον τον Παπουτσέλη; Ό, τι χρειάζεται για να δηλητηριαστεί η ατμόσφαιρα θα αμολυθεί παραμονές του ντέρμπυ. Ρίχτε ντόπες να φτιαχτεί ο κοσμάκης. Αμ, το άλλο με τον Περέιρα;
Παρουσιάζουν τον προπονητή του Ολυμπιακού να είπε στους παίκτες του Να αγωνιστούν σαν άνδρες. Αυτή είναι η γραμμή από το λιμάνι. Ότι οι αδελφές οι βάζελοι μας ετοιμάζουν κόλαση. Τα χειρώτερα μας περιμένουν, άρα να αντέξετε, να σταθείτε σαν αληθινοί άνδρες, να μην κωλώσετε από τα βρώμικα κτυπήματα, από το αντιαθλητικό παιχνίδι, μη χαμπαριάσετε από τις βρισιές και ό, τι αντικείμενα σας ρίξουν. Να είστε αρσενικοί, όχι gay.
Αυτή την ερμηνεία δίνω όταν λανσάρεται εκ των προτέρων από πλευράς Ολυμπιακού η δεδομένη, η προγραμματισμένη καυτή «φιλοξενία» του Παναθηναϊκού.
Τον διαιτητή τον ξεχάσανε στον Ολυμπιακό. Αυτός να μην αποδείξει ότι είναι άντρας; Τα ΜΑΤ, πώς να παίξουν, παράλειψη κι αυτή του Ολυμπιακού. Μην τυχόν και δούμε τα ΜΑΤ σα gay-parade, την παρέλαση των ομοφυλοφίλων.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: