Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ! (preview)

Μέσα στις επόμενες δέκα μέρες η Τότεναμ μπορεί να κάνει επιτυχημένη τη φετινή σεζόν, όμως θα πρέπει σήμερα, απέναντι στη Γουέστ Χαμ για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», να συνεχίσει το κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη τετράδα. Έναν μικρό... εκτροχιασμό έχει υποστεί η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς.  
Τα «σπιρούνια» μπορούν να διεκδικήσουν στο επόμενο δεκαήμερο το Λιγκ Καπ στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ», την πρόκρισή τους στους «16» του Europa League μετά το εντός έδρας 1-1 με τη Φιορεντίνα στο πρώτο παιχνίδι, ενώ φυσικά θέλουν να εξασφαλίσουν αν δύναται, μια θέση στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ.
Το βράδυ της Πέμπτης, αν και για μισή ώρα αγώνα ήταν το αφεντικό, η ομάδα του Ποκετίνο βρήκε ζόρια όταν οι «βιόλα» ανέβασαν την απόδοσή τους, ισοφάρισαν και πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ.
Το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι των σημερινών γηπεδούχων ήταν εννέα μέρες πριν από το ευρωπαϊκό τους ματς, όταν είχαν ηττηθεί 3-2 από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» για το πρωτάθλημα.
Η Γουέστ Χαμ μετακινείται... λίγα χιλιόμετρα στο Λονδίνο για να παίξει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», έχοντας συμπληρώσει τέσσερα ματς δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με τελευταίο παιχνίδι τη βαριά ήττα με σκορ 4-0 από τη Γουέστ Μπρομ στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.
Ο Σαμ Άλαρνταϊς έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του και δείχνει ιδιαίτερα δύσκολη πλέον η ανανέωση του συμβολαίου του, στο φινάλε της σεζόν.
Στα αγωνιστικά, ο Ποκετίνο αναμένεται να δώσει ξανά φανέλα βασικού στον Κέιν, που κάθισε στον πάγκο απέναντι στη Φιορεντίνα, ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Διαθέσιμοι ξανά για τη Γουέστ Χαμ οι Ριντ, Τζάρβις και Κόλινς. Εκτός παραμένει ο Κάρολ, δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Νενέ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Τότεναμ (4-2-3-1): Γιορίς – Γουόκερ, Φάζιο, Βερτόνχεν, Ρόους – Μπενταλέμπ, Μέισον – Λαμέλα, Έρικσεν, Ντεμπελέ – Κέιν
Γουέστ Χαμ (4-3-3): Αντριάν – Τζένκινσον, Κόλινς, Ριντ, Κρέσγουελ – Κουγιάτε, Νομπλ, Σονγκ – Ντάουνινγκ, Σακό, Βαλένσια
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: