Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Βλάχος: «Δεν μου άρεσε όπως παίξαμε»

Μπορεί η Καλλονή να νίκησε, μπορεί να έκανε ακόμη ένα βήμα παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο -πλην του πάθους και της πίστης- ο Βαγγέλης Βλάχος δεν έμεινε ικανοποιημένος απ’ την εικόνα της ομάδας.

Βλάχος: «Δεν μου άρεσε όπως παίξαμε»
Καλή η νίκη, αλλά ο Βαγγέλης Βλάχος έδειξε να μην συμβιβάζεται μόνο με αυτή, μετά το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, δηλώνοντας πως η εικόνα της Καλλονής δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Βλάχου στη συνέντευξη Τύπου:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, πάνω απ' όλα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα, όπως είδατε κι εσείς, πάρα πολύ καλή, που είχε δύο προτερήματα έναντι της δικιάς μας, πολύ σπουδαία για το ποδόσφαιρο. Πρώτο καθόλου άγχος και δεύτερο με τη δική μας αδυναμία σ' αυτό το κομμάτι, που ήταν αδυναμία, ειδικά μετά το γκολ προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί. Εμένα δε μου άρεσε η ομάδα ούτε όπως έπαιξε, ούτε όπως αγωνίστηκε.

Μου άρεσε μόνο το πάθος, η πίστη, η αγάπη που έδειξαν μεταξύ τους, προκειμένου η Καλλονή να πάρει τους βαθμούς. Σήμερα μπορώ να λέω ότι για το νησί γενικά γιατί η Καλλονή εκπροσωπεί όλο το νησί, ότι μπορούμε να ελπίζουμε πια ότι κι αυτή τη χρονιά ίσως μας βρει στην κατηγορία και λέω ίσως γιατί, σας είπα, ότι στο ποδόσφαιρο θα κρατάμε μικρά καλάθια μέχρι να τελειώσουμε τη χρονιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: