Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ικανοποιημένος με… όλα ο Πελεγκρίνι!!

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη (5-0) αλλά και την εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Νιούκαστλ, εμφανίστηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Ο Χιλιανός τεχνικός στάθηκε στα πολλά γκολ και το όμορφο ποδόσφαιρο που απέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Σίτι, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει με νίκες, αλλά παράλληλα να περιμένει και κάποια ακόμα… στραβοπατήματα της Τσέλσι, αν θέλει τον τίτλο.
Τέλος μίλησε και το ψυχολογικό «ντοπάρισμα» που δίνει στους «πολίτες» αυτή η εξαιρετική εμφάνιση, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πελεγκρίνι:
Για το αποψινό ματς: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος διότι πετύχαμε πολλά γκολ και καταφέραμε να κρατήσουμε και το μηδέν στην άμυνά μας. Τα τέσσερα γκολ ήρθαν από εξαιρετικές ενέργειες, ακόμα και το πέναλτι προήλθε από μια όμορφη συνεργασία».
Για τη μάχη του τίτλου: «Αν οι άλλες ομάδες χάνουν βαθμούς είναι καλό για εμάς. Φυσικά και χρειάζεται να συνεχίσουμε με νίκες αν θέλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο. Αλλά παράλληλα χρειαζόμαστε και να χάνει βαθμούς η Τσέλσι».
Για την… ώθηση ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ: «Ήταν σημαντικό για εμάς να πάμε στο ματς με την Μπαρτσελόνα έχοντας νικήσει σήμερα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: