Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Τσάμπιονσιπ – 36η αγωνιστική! (preview)

Με τη Μπόρνμουθ να κερδίζει τη Φούλαμ με το εμφατικό 5-1. τόσο η πρωτοπόρος Μίντλεσμπρο που κοντράρεται με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όσο και οι Ντέρμπι Κάουντι και Γουότφορντ, στις αναμετρήσεις με Μπέρμιγχαμ και Γουλβς αντίστοιχα, πρέπει να πάρουν του τρίποντο για να επιστρέψουν στις πρώτες θέσεις.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η 36η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, με τη Μπόρνμουθ να καταφέρνει να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Φούλαμ, κερδίζοντας με 5-1
Η πρωτοπόρος Μίντλεσμπρο (66 β.) δεν έχει περιθώρια για απώλειες και στην προσπάθειά της να... σταθεροποιηθεί στις νίκες, ευελπιστεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Το ίδιο ισχύει και για τις Ντέρμπι Κάουντι και Γουότφορντ, οι οποίες έχοντας από 65 βαθμούς, μοιράζονται τη δεύτερη προνομιούχο θέση και μόνο η νίκη επί των Μπέρμιγχαμ και Γουλβς θα τους διατηρήσει εκεί.
Στην 5η θέση βρίσκεται η Νόριτς που δοκιμάζεται στην έδρα της Μίλγουολ, ενώ η Μπρέντφορντ που «κλείνει» την τετράδα των πλέι-οφ, θέλει όσο τίποτα τη νίκη κόντρα στην Ίπσουιτς, για να μην βγει εκτός... προνομίων.
Ρέντινγκ – Μπράιτον και Μπλάκμπερν – Μπόλτον θα διεξαχθούν αντίστοιχα την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής:

Φούλαμ – Μπόρνμουθ 5-1
Χάντερσφιλντ – Ρόδεραμ
Νότιγχαμ Φόρεστ – Μίντλεσμπρο
Κάρντιφ – Τσάρλτον
Μίλγουολ – Νόριτς
Ίπσουιτς – Μπρέντφορντ
Γουίγκαν – Λιντς
Γουλβς – Γουότφορντ
Μπλάκπουλ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Ντέρμπι Κάουντι – Μπέρμιγχαμ
Ρέντινγκ – Μπράιτον (10/3)
Μπλάκμπερν – Μπόλτον (11/3)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: