Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

«Κόλλησε» στον… βούρκο το Πανθρακικός - Ολυμπιακός!!

Οριστική αναβολή στον αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό. Aπαγορευτικό από τον Δελφάκη εξαιτίας του βούρκου στο ΔΑΚ Κομονητής. Δεν θα γίνει ούτε την Κυριακή, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.

«Κόλλησε» στον… βούρκο το Πανθρακικός - Ολυμπιακός
Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αναβολής. Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Κομοτηνής, οδήγησε τον Ιωάννη Δελφάκη στο ν’ ανάψει «κόκκινο» στη διεξαγωγή της αναμέτρησης Πανθρακικός-Ολυμπιακός.

Στις 18:00, ο διαιτητής της αναμέτρησης, βγήκε μαζί με τους βοηθούς του για να επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο, όπου διαπίστωσε ότι το γήπεδο έχει μαζέψει πολύ νερό με την μπάλα να μην κάνει «γκελ» σχεδόν σε κανένα σημείο, «κολλώντας» στον βούρκο που έχει δημιουργήσει η έντονη βροχόπτωση από την Πέμπτη.

Το οριστικό «απαγορευτικό» ήρθε λίγο μετά 19:30, κι αφού είχε γίνει μια ακόμα επιθεώρηση, παρουσία παικτών και παραγόντων των δύο ομάδων. Η κατάσταση φυσικά δεν είχε βελτιωθεί στο ελάχιστο, τη στιγμή μάλιστα που είχαν επιδεινωθεί τα καιρικά φαινόμενα.

Το ματς δεν θα γίνει τελικά ούτε την Κυριακή, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα. «Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 (α) του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα "Πανθρακικός - Ολυμπιακός" και αφού ελήφθη υπόψη η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου που κατηγορηματικά αποκλείει τη διεξαγωγή του αγώνα όχι μόνο για την επόμενη ημέρα, αλλά για μακρότερο χρονικό διάστημα (ακόμη και για την περίπτωση που βελτιωθούν άρδην οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες), ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή, την ίδια ώρα, αλλά θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή», αναφέρεται στο επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής.


Photos: Action Images

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: