Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

«Το όνομα του Αλκέτα Παναγούλια μπορεί να δοθεί σε μεγαλύτερη οδό»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας, και αναφέρθηκε στο θέμα της πρόσφατης ονομασίας οδού προς τιμήν του αείμνηστου προπονητή του Άρη, Αλκέτα Παναγούλια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ιστορία να δώσουμε το όνομα του Αλκέτα Παναγούλια σε δρόμο ξεκίνησε από το δημοτικό συμβούλιο. Είχε επιλεγεί συγκεκριμένος ένας δρόμος κοντά στο Χαριλάου. Βέβαια δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα ανοίξει στο μέλλον και θα γίνει μεγαλύτερος».

Για το αν έπρεπε να γίνει κάτι καλύτερο στη μνήμη του Αλκέτα Παναγούλια: «Η επιλογή ήταν για κάποιο δρόμο κοντά στο γήπεδο Χαριλάου. Τώρα όταν πας να αλλάξεις κάποιο όνομα θα έχεις διαμαρτυρίες, αυτό θελήσαμε να το αποφύγουμε. Η οικογένεια του Αλκέτα Παναγούλια δεν είχε κάποια αντίρρηση και είχε χαρεί όταν έγινε».

Για το αν μπορεί να αλλάξει και δοθεί σε μεγαλύτερο δρόμο το όνομα του Αλκέτα Παναγούλια: «Τώρα ναι, αυτό γίνεται πλέον. Μάλιστα ο σύνδεσμος βετεράνων, μας έκανε αίτηση και για άλλους τρεις ανθρώπους που έχουν μεγάλη συνεισφορά στην πόλη μας για να δοθούν τα ονόματά τους σε δρόμους. Αυτά πρέπει να γίνουν, ώστε να τιμηθούν αυτοί οι άνθρωποι»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: