Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

«Στο χέρι των παικτών η νίκη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης και μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την απόφαση να γίνουν όλα τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών:
«Δεν πιστεύω πως αλλάζει κάτι. Αυτοί που διοικούσαν με ανικανότητα δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Οι ποδοσφαιριστές είναι πειθαρχημένοι και η βία βγαίνει από την κερκίδα. Όλο το πρόβλημα της βίας προέρχεται από την ανικανότητα της πολιτείας. Μπορούσαν τόσα χρόνια να κάνουν κάτι αλλά φαινόταν πως δεν ήθελαν. Δεν γίνεται για λίγους ανθρώπους να την πληρώνουν ολόκληρα γήπεδα. Πολιτικά συμφέρει να σταματήσουν αυτούς τους ανθρώπους και να έρχονται οικογένειες στο γήπεδο».
Για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ:
«Είναι ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό, χωρίς κόσμο και εξαρτάται από τους παίκτες το αποτέλεσμα. Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει πρόεδρο του κ. Αλαφούζο και ανθρώπους του ποδοσφαίρου μέσα στη διοίκηση. Ξεκίνησαν με μικρό μπάτζετ, όμως κρατάν τον προπονητή, έχουν ελληνόπουλα και δεν υπάρχει η πίεση που έχει ο ΠΑΟΚ. Γνωρίζουν οι φίλαθλοι για τα χρέη και δεν πιέζουν την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι εντελώς διαφορετικά, έχει ανεβάσει τον πήχη ο κ. Σαββίδης και οι φίλαθλοι του προσδοκούν πολλά περισσότερα. Η ομάδα δεν ενισχύθηκε όσο έπρεπε και ξαφνικά από εκεί που ήταν μπροστά, ξέφυγε εννιά βαθμούς ο Παναθηναϊκός. Στο παιχνίδι της Κυριακής δεν θα υπάρχει κόσμος και θα είναι σαν προπόνηση. Εξαρτάται από το τι ψυχή θα δώσουν οι παίκτες του αποτέλεσμα του αγώνα».
Για το αν ευνοεί τον ΠΑΟΚ η άδεια Λεωφόρος:
«Σίγουρα είναι ένα συν για τον ΠΑΟΚ η έλλειψη του κόσμου αλλά πάνω από όλα είναι η διάθεση που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές. Είδαμε την διάθεση που είχε ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό ή το πάθος που είχε η ΑΕΚ στο κύπελλο μέσα στο Καραϊσκάκη. Είναι όλα στην ευχέρεια και στην διάθεση των παικτών. Εγώ το έχω ζήσει ως παίκτης και έμπαινα για να τρέξω πιο πολύ από τον αντίπαλο και να πάρω το παιχνίδι. Εμείς αν δεν κερδίζαμε δεν παίρναμε πριμ και δεν είχαμε τίποτα εξασφαλισμένο. Το κάθε παιχνίδι για εμάς ήταν πολύ διαφορετικό».
Για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ:
«Λείπει ένας ηγέτης από τον ΠΑΟΚ που θα φωνάξει και θα δώσει ώθηση στην ομάδα. Δεν υπάρχει μια μονάδα αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε μια…  τέτοια «κοιλιά» που μας έφερε στη τρίτη θέση».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: