Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

League One – 35η αγωνιστική! (preview)

Εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχει κόντρα στην Κρόουλι, η πρώτη του βαθμολογικού πίνακα Μπρίστολ Σίτι, την ώρα που τα «φώτα» πέφτουν στο παιχνίδι για τη δεύτερη προνομιούχο θέση, ανάμεσα στην Πρέστον και την ΜΚ Ντονς.
Με την πρωτοπόρο Μπρίστολ Σίτι να αγωνίζεται κόντρα στην εκ των ουραγών Κρόουλι, έχοντας ήδη διαφορά τουλάχιστον 10 βαθμών από τους διώκτες της, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο αλλού.
Ο λόγος για το παιχνίδι ανάμεσα στην 3η ΜΚ Ντονς και τη 2η Πρέστον με τη διαφορά των δύο ομάδων να βρίσκεται στον πόντο (62 έναντι 63).
Την ίδια ώρα η Σουίντον ευελπιστεί σε «στραβοπάτημα» των γηπεδούχων και παράλληλα δική της νίκη επί της Νοτς Κάουντι για να τους ξεπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα.
Στους 53 βαθμούς και την πέμπτη θέση βρίσκεται η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία υποδέχεται την Φλίτγουντ Τάουν, ενώ η 6η και τελευταία θέση των πλέι-οφ ανήκει στη Ντονκάστερ που δεν έχει περιθώρια για απώλειες στο ματς κόντρα στην Τζίλιγχαμ εκτός έδρας.
Σέντρα σε όλα τα παιχνίδια στις 17:00, με εξαίρεση το παιχνίδι ανάμεσα στη Μπράντφορντ και την Τσέστερφιλντ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 21:45.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής:

Πίτερμπρο – Λέιτον Οριεντ
Ρότσντεϊλ – Κόλτσεστερ
Τζίλιγχαμ – Ντονκάστερ
Σουίντον – Νοτς Κάουντι
Κόβεντρι – Πορτ Βέιλ
Κρόουλι – Μπρίστολ Σίτι
Κρου – Σκάνθορπ
Γέοβιλ – Ολνταμ Αθλέτικ
Μπάρνσλεϊ – Γουόλσολ
Μίλτον Κέινς Ντονς – Πρέστον
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Φλίτγουντ Τάουν
Μπράντφορντ – Τσέστερφιλντ (31/3)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: