Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

«Ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει στον Αρη»

Ο πρώην τεχνικός του Αρη, Γιάννης Μιχαλήτσος μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95,5 για την προσπάθεια των κιτρίνων να επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Χαρακτήρισε ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει στην ομάδα, αν και θεωρεί στο τέλος θα τα καταφέρει.

 Ο Μιχαλήτσος αρχικά ανέφερε για την πορεία της ομάδας:

«Φτάσαμε Μάρτιο και η ομάδα ενώ θα έπρεπε να είναι πρώτη, ακόμη παλεύει για να βγει από τη την κατηγορία. Πιστεύω πως στο τέλος θα ανέβει, έχει καλύτερη ομάδα από τις υπόλοιπες. Δεν είναι δέκα στα δέκα που πρέπει να κάνουμε. Πρέπει απλά να κερδίσει τα δύο δυνατά με την Καβάλα και τον Πανσερραϊκό. Τα άλλα θεωρώ ότι θα είναι εύκολα παιχνίδια. Ο Ντομπρασίνοβιτς έκανε πέντε νίκες πριν από το παιχνίδι με τη Δράμα και δε θεωρώ ότι είναι επιτυχίες που κερδίζαμε τις άλλες ομάδες. Ο Αρης δεν κέρδισε κανένα παιχνίδι με Πανσερραϊκό, Καβάλα και Δράμα».

Για το λόγο που συμβαίνει αυτό, τόνισε:

«Ίσως έπαιξε ρόλο η αρχή. Αρκετοί παίκτες όμως έπαιξαν Α' Εθνική και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η εικόνα δεν είναι τόσο καλή. Μου είναι ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει. Προχθές στη Δράμα ο καλύτερος παίκτης ήταν ο 41χρονος Γελαδάρης, που κάποτε είχα παίξει κι εγώ ως αντίπαλος μαζί του. Και έπαιξε πολύ καλά, δεν το λέω υποτιμητικά. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό στον Αρη. Όλη τη χρονιά έδειχνε η ομάδα ένα πρόσωπο που δε βγάζει τρόμο στους αντιπάλους. Επρεπε οι αντίπαλοι να αισθάνονται ότι θα χάσουν σίγουρα και να προσπαθούν να αποφύγουν τα πολλά γκολ.

Στο ερώτημα για το αν ευθύνεται η πίεση που υπάρχει στον Αρη:

«Πίεση υπάρχει, αλλά οι φίλοι του Αρη είναι ήρωες, με αυτά που πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια και τώρα που δεν είναι πρώτοι στη Γ Εθνική. Δεν αντέδρασαν καθόλου άσχημα. Ποια πίεση; Τους υπερασπίζεται τόσος κόσμος. Παίζουν εκτός έδρας και ουσιαστικά παίζουν εντός. Μου είναι ανεξήγητο πραγματικά αυτό που συμβαίνει».

Για το ότι επέστρεψε ως πρώτος τεχνικός ο Καλαϊτζίδης:

«Αυτός ήταν από τη στιγμή που γύρισε. Δε νομίζω ότι έπαιζε ρόλο ο προηγούμενος προπονητής. Όταν κάποιος έρχεται ως πρώτος προπονητής, δεν κάθεται ποτέ για δεύτερος. Εγώ όταν ήμουν με τη Σίτι προπονητής, μετά δεν έκατσα δεύτερος, έφυγα. Τον βοηθούσε πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια και ήταν σαν δίδυμο».

Για τον Πανσερραϊκό και την Καβάλα:

«Εκαναν γκέλες κι αυτές οι ομάδες, δεν... πάνε τρένο. Θα κάνουν κι άλλες γκέλες. Κουβαλούν μεγάλη ιστορία, αλλά δεν έχουν το υλικό που έχει ο Αρης. Πιστεύω ότι στο τέλος θα βγάλει ο Αρης την ποιότητα που έχει και θα τα καταφέρει».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: