Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Αγγελίδης κατά ΕΠΟ και Ολυμπιακού!

Αποδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο ελέγχεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, πώς συνδέεται η ΕΠΟ με τον Ολυμπιακό, και πως η Ομοσπονδία εκβιάζει διαιτητές παρουσίασε ο Αγγελίδης στον ειδικό ανακριτή.

Αγγελίδης κατά ΕΠΟ και Ολυμπιακού
Πλήρως ενημερωμένος για την έρευνα που του ειδικού ανακριτή, καθώς είχε πάρει στα χέρια του τα στοιχεία που είχε συλλέξει ο Ζήσης Βρύζας ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε χθες στον ειδικό ανακριτή ο Ιάκωβος Αγγελίδης.

Ο τωρινός πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» κατέθεσε για περίπου μιάμιση ώρα ως μάρτυρας στον κ. Γιώργο Ανδρεάδη και, σύμφωνα με τη Live Sport, παρουσίασε αποδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο ελέγχεται το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, το πώς συνδέεται η ΕΠΟ με τον Ολυμπιακό και το πώς η Ομοσπονδία εκβιάζει με τη στάση της τους διαιτητές.

Από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο προκύπτει πως αν ο ειδικός ανακριτής κάνει απερίσπαστος τη δουλειά του, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγουν συμπεράσματα για την «εγκληματική οργάνωση» του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι κατηγορούμενοι δεν θα είναι μόνο δεκαέξι, αλλά πολλοί περισσότεροι.

Πρόθεση των Θεσσαλονικέων είναι η Πολιτεία να διευκολύνει όσο περισσότερο γίνεται το έργο της Δικαιοσύνης, ώστε μπορέσει να υπάρξει η πολυπόθητη κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, αν τελικά μέχρι το καλοκαίρι δεν υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος θεωρείται ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν, καθώς ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ (που θα επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα) δεν προτίθενται να παίξουν τον «ρόλο του κομπάρσου» και υποστηρίζουν ότι το πρωτάθλημα «είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Ολυμπιακού». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: