Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Νίκη σήμερα και μετά Ολυμπιακός!

Με συνοπτικές διαδικασίες θέλει να «καθαρίσει» το σημερινό παιχνίδι με την Ερμιονίδα η ΑΕΚ, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να σκεφτεί τον επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Νίκη σήμερα και μετά Ολυμπιακός
Στους ρυθμούς της προσεχούς αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, ζει από την περασμένη Τρίτη η ΑΕΚ.

Ωστόσο, πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει ο σημερινός αγώνας με την Ερμιονίδα για την 21η αγωνιστική της Football League (18:30, OTE Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, όσοι δεν θα καταφέρουν να βρεθούν την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, να θελήσουν να βρεθούν σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο, για να στείλουν το δικό τους μήνυμα στήριξης στους παίκτες του Τραϊανό Δέλλα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ανέστη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Γεωργέα, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο και Πεταυράκη. Στον άξονα θα είναι ο Γιόχανσον και Ανάκογλου, ο οποίος στα πλάγια θα έχει τους Μπαρμπόσα και τους Ντούνη. Οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Μάνταλος και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αραβίδης.

Σημαντικό χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν οι Κορδέρο και Ντ’ Ακόλ, οι οποίοι προέρχονται από πολύμηνη απουσία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: