Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Μαντζουράκης: «Μπορεί τη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής της Καλλονής και του Εργοτέλη και παλαίμαχος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μαντζουράκης.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, το΄νίζοντας πως ανο Δικέφαλος δείξει βελτίωση και σταθερότητα μπορεί να πάρει τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά τις αλλαγές στην βαθμολογία με αφαίρεση δηλαδή των βαθμών από τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ μπορεί διεκδικήσει κάτι καλό πράγμα που δεν έκανε στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια του. Πιστεύω θα μπορέσει να διεκδικήσει έστω και την ισοπαλία».

Για το αν παίζει ρόλο η φόρμα που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός: «Σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η φόρμα. Στα τελευταία παιχνίδια ο Παναθηναϊκός είχε δυσκολία να νικήσει στην έδρα του. Αν ο ΠΑΟΚ είναι συγκεντρωμένος και καλός, μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Πιστεύω πως το παιχνίδι είναι αμφίρροπο και πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει και για τα δυο αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι φορμαρισμένος αλλά η ισοπαλία δεν θα τον κρατήσει σε καλή ψυχολογία ενώ τον ΠΑΟΚ η ισοπαλία τον βολεύει. Αν παίζει καλά και με σταθερότητα από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την δεύτερη θέση. Θεωρώ όμως ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, καθώς θέλει να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό, αλλά δεν νομίζω πως θα μπορέσει. Κάτι που νομίζω ότι δεν μπορεί να κάνει ούτε ο ΠΑΟΚ».

Για την απουσία του Κάτσε: «Σε ένα τέτοιο ντέρμπι δεν έπρεπε να λείψει. Δεν ξέρω την λογική του Άγγελου, ίσως θέλει να ψηλώσει την ομάδα αλλά ο Κάτσε βοηθάει πάρα πολύ το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Δεν είχε λόγο να τον αφήσει έξω, θα βοηθούσε πολύ ο Κάτσε ώστε να δημιουργήσει φάσεις αλλά και να κόψει τις επιθέσεις του αντιπάλου».

Ακούστε τι είπε στο Metropolis 95,5 ο Γιάννης Μαντζουράκης:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: