Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Θα τα ξαναπούνε...!!

Μπράντφορντ και Ρέντινγκ έμειναν στο 0-0 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και έτσι καμιά τους δεν κατάφερε να γίνει  η πρώτη ομάδα που θα βρεθεί στην επόμενη φάση.
Οι δύο πλευρές προσέφεραν ένα ωραίο παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν οι κυρίαρχοι του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 26’ ο Πογκρεμπνιάκ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι ενώ εννέα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν με δικό τους δοκάρι σε προσπάθεια του Άντριου Ντέιβις.
Στο δεύτερο μισό η Μπράντφορντ κατάφερε να περιορίσει τον αντίπαλό της και να είναι αυτή η ομάδα που θα διεκδικήσει με τις καλύτερες αξιώσεις την πρόκριση, κάτι που φάνηκε από την υπεροχή που απέκτησε.
Παρ’ όλα αυτά, με πέντε λεπτά στο ρολόι, η Ρέντινγκ έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι σε σουτ του Νόργουντ και τον Γιακούμπου να μην μπορεί να κάνει καλό τελείωμα στην συνέχεια.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Μπράντφορντ: Γουίλιαμς, Α. Ντέιβις, Ντάρμπι, Μέρεντιθ, ΜακΑρντλ, Μοράις (76’ Χάλιντεϊ), Λάιντλ, Νοτ (83’ Γιέιτς), Στιντ, Κλαρκ (83’ Ζόκο)
Ρέντινγκ: Φεντερίτσι, Κέλμπι, Πιρς, Τσάλομπα (83’ Άκπαν), Χέκτορ, Ρόμπσον-Κανού (66’ ΜακΚλίρι), Γουίλιαμς, Νόργουντ, Ομπίτα, Πογκρεμπνιάκ, Μακί (80’ Αϊγιεγκμπένι)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: