Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Νίκησε τον… εαυτό του ο Άρης!!

Κόντρα στον συνονόματό του (Άρη Ακροποτάμου), ο Άρης δεν αστειεύτηκε επικρατώντας 2-0 στο «Βικελίδης». Στην επιστροφή του Καλαϊτζίδη, οι κίτρινοι ξεπέρασαν το σοκ της Δράμας μένοντας σε τροχιά ανόδου.

Νίκησε τον… εαυτό του ο Άρης!
Στο ύψος του στάθηκε ο Άρης κόντρα στον Άρη Ακροποτάμου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» καθάρισαν το ματς με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, 2-0, μένοντας σε τροχιά ανόδου, μέσω του Α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το σκορ για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας με βοηθό του πλέον τον Σίνισα Ντρομπρασίνοβιτς, άνοιξε ο Καπνίδης με κοντινό πλασέ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τα ηνία στο ματς και πίεσαν για το δεύτερο γκολ. Τελικά, παρότι αυτό άργησε κατάφεραν να καθαρίσουν το ματς στο 87ο λεπτό, με τον Κωνσταντινίδη να μετατρέπει σε ασίστ την ωραία κάθετη πάσα του Πόι.

Έτσι, ο Άρης μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Δόξα Δράμας, επέστρεψε στα τρίποντα, ανεβαίνοντας στην 2η θέση και απέχει δύο βαθμούς από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό (παίζει την Κυριακή εντός με τον Καμπανιακό). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: