Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Περιμένουν χείρα βοηθείας!

Το ότι η ΚΑΕ Άρης βρίσκεται στα «κόκκινα», σε ότι αφορά την οικονομική της κατάσταση και τις υποχρεώσεις που την «πνίγουν», είναι γνωστό και έχει υπογραμμιστεί επανειλημμένα μέσα από το ρεπορτάζ της Arena Press. Και η χθεσινή ανακοίνωση – προσφορά της ΚΑΕ Άρης, για τα εισιτήρια των δυο επόμενων εντός έδρας αγώνων της ομάδας με Κόροιβο και Πανιώνιο, ήρθε να το επιβεβαιώσει πανηγυρικά. Όσοι πάρουν εισιτήριο αξίας 10 ευρώ για τον αυριανό αγώνα, θα έχουν δικαίωμα να πάρουν εισιτήριο στην μισή τιμή για τον μεθεπόμενο αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες.
«Σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν για τον Άρη, η συμπαράσταση του κόσμου είναι πιο σημαντική από ποτέ» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΚΑΕ Άρης και συμπληρώνει: «Η Άρης Κ.Α.Ε., αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη, οικονομικά, εποχή, δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να παρακολουθήσουν τους δύο προσεχείς αγώνες με μειωμένη τιμή εισιτηρίου. Οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο, πρέπει να κρατήσουν το απόκομμα και μ’ αυτό να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη μισή τιμή».
Είναι προφανές ότι η διοίκηση των κιτρίνων, έχοντας πλέον οξύ οικονομικό πρόβλημα, ζητά από τον κόσμο της να ανταποκριθεί στο κάλεσμά της και να στηρίξει με πράξεις, την προσπάθεια οικονομικής και αγωνιστικής εξυγίανσης. Είναι, επομένως, απολύτως αναγκαία η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτό το κάλεσμα και η μαζική του παρουσία στο αυριανό παιχνίδι, αλλά και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας ως το τέλος της χρονιάς.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται σήμερα τα εισιτήριά τους για τον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα και αύριο, ανήμερα του αγώνα, από τις 3 το μεσημέρι και μετά. Παράλληλα, η ΚΑΕ Άρης υπενθύμισε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας β’ γύρου θα ολοκληρωθεί αύριο, Σάββατο 7/3, πριν από τον αγώνα με τον Κόροιβο.
Στον επίλογο της ανακοίνωσής της, η διοίκηση των κιτρίνων καταλήγει ως εξής: «Σας περιμένουμε στο «Nick Galis Hall» για να ωθήσετε τον Άρη να συνεχίσει την καλή πορεία του…»
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: