Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

«Απ’ τον Ιβάν εξαρτάται»!

Το θεωρούν δεδομένο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα αναλάβει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, όμως ότι κι αν γίνει, επαναλαμβάνουν κατηγορηματικά ότι «τα πάντα είναι στο χέρι του». Όπως άλλωστε είχε δηλώσει και στον «Αρένα FM» προχθές ο Τέλης Ζουρνατζίδης υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία ότι η ΚΑΕ θα περάσει στα χέρια του Σαββίδη το καλοκαίρι. Επειδή όμως όλα κρίνονται από τις πράξεις και όχι από τα λόγια, είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να κάνει την κίνηση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και να μην μείνει στα λόγια. Τουλάχιστον ο ίδιος επισήμως δεν έχει πει κάτι, όμως το κλίμα και οι συζητήσεις, αλλά και τα όσα λένε οι συνεργάτες συν οι κινήσεις τους, ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων οδηγούν σε μια αισιόδοξη προοπτική. Σαφώς ο Σαββίδης έχει ενώπιον του σημαντικά ζητήματα στο ποδόσφαιρο, καθώς περιμένει ακόμη την πολυθρύλητη ρύθμιση των χρεών. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αυτό το ζήτημα απ’ τη νέα κυβέρνηση, ενώ και η πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας ίσως κρίνει πολλά. Πάντως άπαντες θεωρούν ότι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα έχει αλλάξει σελίδα με νέα ιδιοκτησία και προετοιμασία με διαφορετικές συνθήκες. Και στον σχεδιασμό, έστω και αν μέχρι τότε οι ανανεώσεις γίνουν περισσότερες (Μαργαρίτης, Χαριτόπουλος).
Όσον αφορά στα αγωνιστικά η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριαικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μια και ο Τσόχλας ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα. Μόνο ο Μαργαρίτης έμεινε να αποτελεί ένα ερωτηματικό, ως προς την ετοιμότητα του. Ο 32χρονος φόργουορντ συνεχίζει τις θεραπείες στην μέση του, το πρωί δεν προπονήθηκε, ενώ αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς σήμερα κι αύριο.
Αύριο λόγω της διεξαγωγής μεγάλου τουρνουά τάε κβον ντο στο Παλατάκι η ομάδα θα προπονηθεί είτε στην μικρή σάλα, είτε στο κλειστό της Καλαμαριάς και γύρω στις πέντε θα πετάξει για την Αθήνα. Όχι με την αποστολή της ΠΑΕ… Η αναμονή για το αν τελικά θα γίνει το παιχνίδι στην Λεωφόρο οδήγησε την ΚΑΕ να βγάλει εισιτήρια και στον κίνδυνο να μην χαθούν προτιμήθηκε να χρησιμοποιηθούν.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: