Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

«Καλύτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου και μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το γεγονός πως θα γίνει το παιχνίδι σε άδειο γήπεδο:
«Το πόσο άχαρο είναι το ζουν οι ποδοσφαιριστές που παίζουν. Το θέμα είναι αν κάνει καλό στους ποδοσφαιριστές, που είναι πρωταγωνιστές μέσα στο γήπεδο, η όλη κατάσταση. Δεν ξέρω ποιο είναι το αποτέλεσμα των κινήσεων που γίνονται».
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός:
«Ο Παναθηναϊκός εκτός από  τον Ζέκα που θα μείνει 10 μέρες έξω είναι πάρα πολύ καλά. Οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή κατάσταση και η ομάδα δείχνει πως είναι υγιής σε όλους τους τομείς. Εμείς καταδικάζουμε τα όσα έγιναν με τον Ολυμπιακό, την εισβολή των φιλάθλων και τις φωτοβολίδες αλλά υπάρχουν και ορισμένες δικαιολογίες για όλα αυτά. Υπάρχει αγανάκτηση, διαμαρτυρία αλλά πρέπει να εκδηλώνονται με διαφορετικό τρόπο. Το θέμα είναι πως γίνονται πολύ χειρότερα πράγματα σε άλλες ομάδες που δεν τιμωρούνται».
Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού:
«Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν δείξει μια συμπαράσταση και μια εικόνα όπου και μέσα και έξω από το γήπεδο ήταν άψογη. Λίγο ξέφυγαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά με αυτό δεν μπορείς να καταδικάσεις γενικά τον κόσμο ειδικά όταν η πολιτεία δεν δείχνει να κάνει καμία προσπάθεια για να αλλάξει κάτι. Για να φτιάξεις μια κοινωνία πρέπει να έχουν ΄άριστη συμπεριφορά όλοι οι φορείς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο».
Για το γεγονός πως θα πάει ο Ιβάν Σαββίδης στη Λεωφόρο:
«Ξέρουμε πως μάλλον θα έρθει ο κ. Σαββίδης και μακάρι να έρθει. Η ατμόσφαιρα θα είναι παγερή αλλά όταν παίζουν δύο τόσο μεγάλες ομάδες πάντα βλέπουμε ωραία παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη πίεση και θέλει ένα αποτέλεσμα αλλά από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός έχει πολλά στοιχεία που μπορεί να βγάλει για να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Ακόμα και χωρίς κόσμο η Λεωφόρος δίνει προβάδισμα. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, οι δύο ομάδες έχουν μεγάλους παίκτες, θα χρειαστεί και η τύχη αλλά πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός έχει ένα μικρό προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός ως ομάδα έχει καλύτερη από τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παίζουν για την φανέλα αντίθετα για την ομάδα του ΠΑΟΚ που έχει πολλούς ξένους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: