Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Προς αναβολή το Πανθρακικός-Ολυμπιακός!

Προς αναβολή οδεύει η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό. Συνεχίζει η βροχή με τον αγωνιστικό χώρο να είναι ακατάλληλος, όπως διαπιστώθηκε (εκ νέου) με την επιθεώρηση του διαιτητή Δελφάκη.

Προς αναβολή το Πανθρακικός-Ολυμπιακός
Όπως «μαρτυρά» και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Κομοτηνής δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν από την Πέμπτη και συνεχίζονται ακόμα και αυτή τη στιγμή καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Λίγο μετά τις 18:00, ο διαιτητής, Ιωάννης Δελφάκης και οι βοηθοί του επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο (παρουσία εκπροσωπών των δύο ομάδων), διαπιστώνοντας -εκ νέου- πως έχει μαζέψει πολύ νερό και στα περισσότερα σημεία η μπάλα δεν αναπηδά καν.

Πριν την σέντρα, που υπό νορμάλ συνθήκες θα γινόταν στις 19:30, αναμένεται ένας ακόμα τυπικός έλεγχος όπου εκεί θα επικυρωθεί η αναβολή.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο, αύριο Κυριακή (την ίδια ώρα), αν φυσικά έχει βελτιωθεί η κατάσταση και μπορεί να γίνει το ματς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: