Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

«Το γήπεδο είναι χώρος ψυχαγωγίας και όχι βίας»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε o διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος και των Δημοσίων Σχέσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Γιώργος Γιακουμίδης και μίλησε για τις κινήσεις που κάνει η ομάδα ώστε να προσφέρει στους πιστούς φιλάθλους της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το ένα συν ένα εισιτήριο διαρκείας:
«Είναι κάτι που συνηθίζεται στην Ευρώπη. Ένα μέρος των εσόδων πρέπει να επιστρέφεται σε αυτόν που στηρίζει την ομάδα, δηλαδή στον κόσμο. Υπάρχουν και άλλα σχέδια μελλοντικά ώστε να επιστρέφονται τα χρήματα στον θεατή μέσω παροχών. Σε κάθε αγώνα θα έχουμε εκπλήξεις στο μέλλον. Το ιδανικό είναι να παίζει μια ομάδα καλό ποδόσφαιρο αλλά και επιβραβεύονται και οι πιστοί οπαδοί».
Για τα μελλοντικά σχέδια:
«Γίνεται μια μεγάλη προετοιμασία. Ο θεατής που έχει παιδιά και δεν μπορεί να τα αφήσει στο σπίτι θα μπορεί να τα αφήσει σε παιδότοπο στο γήπεδο. Θα ετοιμαστεί ένας χώρος με εκπαιδευμένες κοπέλες όπου τα παιδιά του φιλάθλου θα περνάν καλά χωρίς φυσικά να πληρώνει κάτι παραπάνω. Σε γήπεδα στην Αγγλία υπάρχει χώρος για πιτσιρίκια μικρών ηλικιών».
Για τους χώρους στο γήπεδο:
« Υπάρχουν πάρα πολλοί αναξιοποίητοι χώροι. Υπάρχουν και διάφορες ιδέες για τα μαγαζιά και θα δούμε τι θα κάνουμε. Πρώτα θα κάνουμε πράγματα και μετά θα τα πούμε. Στις σουίτες των γηπέδων ο κάθε κάτοχος μπορεί να γευματίσει και να πάει πολύ νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα. Το γήπεδο είναι χώρος ψυχαγωγίας και όχι βίας. Στην Ελλάδα εκτός από πολύ λίγα γήπεδα δεν υπάρχουν πολλές παροχές».
Για την μάχη του Άρη στην Γ’ εθνική:
«Οι στόχοι δεν έχουν αλλάξει από την αρχή και είναι η άνοδος και η εκκαθάριση. Ο Άρης από εδώ και πέρα δεν πρέπει να κάνει καμία γκέλα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: