Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Η πληρωμένη απάντηση του Σαββίδη!

Το σενάριο είχε διακινηθεί υπογείως τους τελευταίους μήνες και βρήκε πρόσφορο έδαφος να έρθει ορμητικά στην επιφάνεια μέσα στο κλίμα ρευστότητας στη χώρα και τις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με όσους (ανώνυμους) το διακινούσαν, ο Ιβάν Σαββίδης είναι βαθιά απογοητευμένος από την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, το γεγονός ότι έχει πετάξει ένα μάτσο εκατομμύρια στα σκουπίδια και ετοιμάζεται να αποχωρήσει! Για να το ενισχύσουν αναρωτιόταν με φανερή ειρωνία αν ποτέ γίνει το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο στη Θέρμη, αν καταβληθεί το ποσό για την διαγραφή των χρεών, αν, αν, αν...

Είναι άγνωστο αν το σενάριο εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα, όπως είναι άγνωστα τα κίνητρα όσων το διακινούν.

Εκτός κι αν θέλουν να σπρώξουν τον Σαββίδη στην έξοδο και να βυθίσουν τον ΠΑΟΚ στην αβεβαιότητα. Γιατί αυτό που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση είναι ότι η παρουσία του ομογενή επιχειρηματία αποτελεί για τον ΠΑΟΚ αναφορά σταθερότητας και ανάπτυξης. Και σ΄ αυτό δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς.

Προχθές μέσα από το διαδίκτυο- εκεί που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα- παράχθηκε «πληροφορία» που ήθελε τον Σαββίδη να πουλάει τον ΠΑΟΚ σε Ισραηλινούς επιχειρηματίες. Άγνωστο σε ποιόν, πώς και γιατί; Έμοιαζε με κακόγουστη φάρσα την οποία η επίσημη ΠΑΕ απαξίωσε να σχολιάσει ή να διαψεύσει. Πάντως τα πολλά λόγια είναι φτωχιά. Ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι πράξεις.

Όλα τα σενάρια θα διαψευστούν οικτρά και ο κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του αν ο Ιβάν Σαββίδης μέχρι το τέλος του μήνα πληρώσει 10.450.000 ευρώ για να ρυθμίσει οριστικά τα χρέη της ΠΑΕ και να τα διαγράψει. Γιατί δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος να πληρώνει 10.450.000 ευρώ όταν ετοιμάζει την βαλίτσα του για να αποχωρήσει. Μόνο τρελός θα πλήρωνε χρυσάφι σε μαγαζί που έχει αποφασίσει να αφήσει.

Οπότε και επίσημα λίγη υπομονή για να μην βαφτίζεται το ψάρι κρέας! Αντί για ανακοινώσεις διάψευσης ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει παρά να κάνει το αυτονόητο. Να πληρώσει για τα χρέη, να κάνει πράξη τις εξαγγελίες του και να δώσει στον ΠΑΟΚ την δυναμική που ονειρεύεται ο κόσμος του.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: