Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Έτοιμοι για ΠΑΟΚ!!

Ο Ιβάν Σαββίδης περιμένει εδώ και… χρόνια αυτή τη ρημάδα τη ρύθμιση χρεών από την ελληνική Πολιτεία, προκειμένου να πληρώσει όσα χρωστάει ο ΠΑΟΚ και να προχωρήσει αμέσως στο επόμενο βήμα. Πήρε υποσχέσεις από την προηγούμενη Κυβέρνηση, έκανε επαφές με υπουργικά στελέχη, αλλά και με τον ίδιο τον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, χωρίς όμως να υλοποιηθεί καμία από τις υποσχέσεις…
Αφού είδε κι απόειδε, ο Ιβάν Σαββίδης απογοητεύθηκε, μέχρι τη στιγμή που έμαθε ότι «υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει σε τέτοια ρύθμιση η νέα Κυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα! Δεν το πίστευε όταν το άκουσε, αλλά περιμένει να δει εάν υλοποιηθεί αυτή η υπόσχεση της Κυβέρνησης και αμέσως μετά θα μιλήσει για τους προηγούμενους. Παρ΄όλα αυτά, εάν προχωρήσει η ρύθμιση, θα περάσουμε αμέσως μετά στο PLAN B΄ από την οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη…
Μόλις ολοκληρωθεί αυτή περίφημη ρύθμιση χρεών και μπορέσει να πληρώσει τα χρέη του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης θα συνεχίσει το «σκούπισμα» στελεχών της ΠΑΕ και θα τοποθετήσει τους δυο γιους του στην ποδοσφαιρική εταιρία, αφού άλλωστε αυτή τη στιγμή τυπικά είναι και οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ (μέσω της Κυπριακής εταιρίας ΔΗΜΕΡΑ). Ο Γιώργος κι ο Νικόλας είναι έτοιμοι να μπουν και να αναλάβουν συγκεκριμένα πόστα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά τότε θα γίνει και ο διαχωρισμός αρμοδιοτήτων. Αυτός προϋποθέτει: 1)Επαγγελματία τεχνικό διευθυντή, άριστο γνώστη της οργάνωσης ευρωπαϊκών ομάδων, που θα αναφέρει στον Ιβάν το ποσό που χρειάζεται για μεταγραφές και θα κάνει ο ίδιος τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση και την οργάνωση του ΠΑΟΚ.
2)Επαγγελματία στο μάρκετινγκ και την διαφήμιση, που θα αναλάβει την προβολή της ΠΑΕ και την εξεύρεση χορηγών, που είναι απαραίτητοι, παρά την μηνιαία οικονομική συμβολή του Σαββίδη στις ανάγκες λειτουργίας της ΠΑΕ.
3)Διευθυντή προσωπικού που θα περάσει από «κόσκινο» όλους τους εργαζόμενους και θα κρατήσει μόνο τους χρήσιμους συνεργάτες.
4)Υπεύθυνο εγκαταστάσεων που θα αναλάβει το ρόλο βελτίωσης του αθλητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας (προς το παρόν δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τη Θέρμη), αλλά και δημιουργίας σχεδίων για τη «νέα Τούμπα» (διαβάστε σχετικά στις εσωτερικές σελίδες).
5)Υπεύθυνο οικονομικών, που θα καταθέτει οικονομοτεχνική μελέτη για το ποδοσφαιρικό τμήμα και το κόστος λειτουργίας της ΠΑΕ, για να εγκριθεί από το δ.σ.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα έχει άμεση εξάρτηση από τον τεχνικό διευθυντή, αυτός θα είναι υπεύθυνος για πρόσληψη προπονητή, μεταγραφές, ανάπτυξη υποδομών και όλα όσα χρειάζονται για τη σοβαρή και σωστή λειτουργία του τμήματος.
Οι δυο γιοι του Ιβάν Σαββίδη θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα αυτά, αφού ο ένας σπούδασε μάρκετινγκ, διαφήμιση και διοίκηση επιχειρήσεων και ο άλλος οικονομικές επιστήμες στα καλύτερα Πανεπιστήμια.
»Είχε πει πριν από τρία χρόνια ο Ιβάν: «Θα πληρώσω τα χρέη και θα αφήσω παρακαταθήκη τον ΠΑΟΚ στα παιδιά μου, που πρέπει να αναλάβουν δράση και ρόλο σε αυτή την ομάδα». Τώρα είναι η ώρα, για τον Γιώργο και τον Νικόλα…
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: