Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Γιαγκέλκα: «Τώρα ναι, μαχόμαστε για την παραμονή»!

Τι είχε δηλώσει πριν δέκα μέρες; Ξεχάστε το… Ο Φιλ Γιαγκέλκα «πείστηκε» τελικά ότι ο αγωνιστικός κατήφορος της Έβερτον την υποχρεώνει να θέσει ως βασικό στόχο την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ!  
Αν και μέχρι πρότινος ο αμυντικός των «ζαχαρωτών» εμφανιζόταν σίγουρος ότι δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού, τα πάντα μέσα του άλλαξαν. Από τότε ακολούθησαν, φυσικά, άλλα δύο αρνητικά αποτελέσματα (ήττες από Άρσεναλ και Στόουκ)! Απόλυτα φυσιολογικά, λοιπόν, νιώθει ότι οι έξι βαθμοί που χωρίζουν την ομάδα του από την επικίνδυνη ζώνη δεν παρέχουν την παραμικρή ασφάλεια στον ίδιο και στους συμπαίκτες του.
«Ναι, πλέον μαχόμαστε για την παραμονή. Μένουν δέκα ματς και δεν είμαστε στη θέση που θέλουμε. Έχουμε έξι βαθμούς απόσταση, αλλά δεν καθησυχαζόμαστε. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να αρχίσουμε τις νίκες όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ξέρουμε ότι απαιτείται να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και να αποβάλλουμε την πίεση από τον προπονητή, από εμάς και να πάρουμε βαθμούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής σέντερ μπακ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: