Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Aπό τα πιο δύσκολα αυτό με τον ΠΑΟΚ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης διαφωνεί με όσους μιλούν για εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και εξηγεί, γιατί το θεωρεί από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της σεζόν...
Δεν συμφωνώ καθόλου με την άποψη, που ακούω, ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και θα το πάρει το ματς εύκολα. Εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο και έχω λόγους , που το λέω.
Πρώτον ο Παναθηναϊκός θα παίξει χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του σε αντίθεση με όλα τα ματς(εκτός του αγώνα με τον Πανιώνιο που έπαιξε πάλι χωρίς κόσμο και κέρδισε με 2-1 στα τελευταία λεπτά) που είχε συνηθίσει φέτος και είχε κάνει κάστρο την Λεωφόρο(με εξαίρεση την ήττα από τον ΟΦΗ).
Δεύτερον είναι δεδομένο, το λένε τα αποτελέσματα, όχι εγώ , ότι η ομάδα επηρεάζεται αρνητικά από τις διακοπές του πρωταθλήματος. Φέτος μετά από διακοπές πρωταθλήματος είτε λόγω Εθνικής, είτε για άλλους λόγους ο Παναθηναϊκός έχει δύο ήττες , μία νίκη και μία ισοπαλία. Οι ήττες ήταν από την Καλλονή(εκτός 1-0) και από τον ΟΦΗ(εντός 1-2), στην μοναδική απώλεια βαθμών, που έχει φέτος εντός έδρας. Κέρδισε την Βέροια στην Λεωφόρο με 2-1 και έφερε ισοπαλία 0-0 στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ.
Και τα προηγούμενα χρόνια ανάλογα είναι τα αποτελέσματα ,μετά τις διακοπές, οπότε είναι ένα δεδομένο πρόβλημα αυτό. Συμπληρώστε σε όλα αυτά και το γεγονός, ότι η ομάδα ναι μεν κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-1, αλλά στη συνέχεια της αφαιρέθηκαν οι βαθμοί(περιμένει το αποτέλεσμα της έφεσης) και αυτό σίγουρα επηρέασε τους παίκτες, όσον αφορά την ψυχολογία τους, για να παλέψουν για το πρωτάθλημα στη συνέχεια.
Αν δεν παίξει και ο Ζέκα τελικά, τότε και αγωνιστικά θα έχει η ομάδα μία τεράστια απώλεια, διότι είναι ο μόνος παίκτης, που μπορεί με το πρέσινγκ του και τα τρεξίματά του να παρασύρει και τους συμπαίκτες του, ειδικά σε μία άδεια Λεωφόρο.
Από την άλλη έχουμε έναν ΠΑΟΚ, που συμφωνώ, ότι έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα στο κέντρο ειδικά. Είναι ο ΠΑΟΚ , όμως. Η ομάδα που οδηγούσε την κούρσα του πρωταθλήματος, για μεγάλο διάστημα. Και στο πρώτο ματς έχασε μέσα στην Τούμπα από τον Παναθηναϊκό. Θα θέλει την ρεβάνς, για να παραμείνει ζωντανός στην μάχη της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης. Και κυρίως ο φετινός ΠΑΟΚ είναι απρόβλεπτη ομάδα. Πάει και κερδίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό με 2-1 και χάνει με κάτω τα χέρια από τα Γιάννενα με 3-0. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μπουν στην Λεωφόρο με μεγάλη δίψα για αποτέλεσμα , που θα τους βοηθήσει να πάρουν πάνω τους στη συνέχεια. Προσθέστε, ότι την τελευταία φορά, που ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών τον κέρδισε στο ΟΑΚΑ με 2-0 τον Μάρτιο του 2012.
Για αυτό πιστεύω, ότι αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ίσως από τα πιο δύσκολα από όσα έχει να δώσει η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Και ότι αν η ομάδα καταφέρει και το κερδίσει θα είναι πολύ σημαντική η νίκη.
ΥΓ: Δύσκολη ημέρα η σημερινή μετά τον χαμό του φίλου μου του Αρη , από την άτιμη την αρρώστεια , που έχει θερίσει όλο τον κόσμο. Σπάνιο παιδί σε χαρακτήρα, άρρωστος Παναθηναϊκός δεν μπορώ να πιστέψω, ότι έφυγε μέσα σε τόσους λίγους μήνες .Αρη σε ευχαριστώ πολύ για όλα, σε ευχαριστώ για τις κουβέντες(ειδικά τις ποδοσφαιροκουβέντες), που κάναμε. Θα λείψεις πολύ από όλους τους φίλους σου, ήσουν , είσαι και θα είσαι δίπλα μου και στο μυαλό μου. Καλό ταξίδι και από εκεί ψηλά πλέον θα γελάς με όλους εμάς , που δεν ξέρουμε τι πολύτιμο πράγμα είναι η ζωή και βάζουμε άλλες αηδίες για προτεραιότητες….

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: