Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Θεοδοσιάδης: «Θα διεκδικήσουμε τους βαθμούς στο Καυτανζόγλειο» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Ηρακλή, τον οποίο συνεχάρη για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η σκέψη μας από την αρχή της σεζόν είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας είναι ότι πάμε παντού να διεκδικήσουμε πάντα το θετικό αποτέλεσμα, έτσι λοιπόν θα πάμε και στο Καυτατζόγλειο».

Για το αν είναι φιλοδοξία πέραν της λογικής ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι μάλιστα η καλύτερη του ομίλου μας και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πρόκρισή του στους «4» του Κυπέλλου. Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι θα έρθουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τους βαθμούς».

Για το τι τον φοβίζει περισσότερο στον Ηρακλή: «Ο κακός μας εαυτός με φοβίζει περισσότερο. Ο Ηρακλής είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δυσκολέψουμε τον Ηρακλή να κάνει το δικό του»

Ακούστε τι είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Σάκης Θεοδοσιάδης:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: