Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΚΠΡ – Τότεναμ! (preview)

Στο μοναδικό παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ που υπάρχει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, όλα τα φώτα πέφτουν στο Λονδίνο και στην αναμέτρηση της ΚΠΡ με την Τότεναμ (17:00 - ΟΤΕSport 1 HD), με τις δύο ομάδες να «καίγονται» αμφότερες για τους τρεις βαθμούς της νίκης, έχοντας ωστόσο διαφορετικές βλέψεις.
Κοινός σκοπός, διαφορετικός στόχος.
ΚΠΡ και Τότεναμ ανοίγουν την «αυλαία» της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας στο μυαλό τους αποκλειστικά και μόνο το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Οι μεν Ρέιντζερς προσπαθούν να σηκώσουν κεφάλι, ωστόσο μέχρι στιγμής έχουν μείνει στην... προσπάθεια, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα.
Μοιραία λοιπόν βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από την Άστον Βίλα που αυτή τη στιγμή σώζεται. Σε καμία περίπτωση λοιπόν, ο Κρις Ράμσεϊ δεν θέλει να δει την ομάδα του να φεύγει με άδεια χέρια από την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ.
Η δε Τότεναμ, μετά την ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ από την Τσέλσι (2-0), έχει ως πρώτο μέλημα να βρει και πάλι τη χαμένη της ψυχολογία, κάτι που έγινε εν μέρει μετά τη μεσοβδόμαδη νίκη επί της Σουόνσι με 3-2.
Για να μην χαθεί ωστόσο πρόωρα η «μάχη» για τη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν, τα «σπιρούνια» επιβάλλεται να φύγουν με το τρίποντο από το «Λόφτους Ρόουντ», μένοντας έτσι κοντά στην πρώτη πεντάδα.

Αγωνιστικά νέα:

ΚΠΡ:
Πάμπολλα ονόματα εμπεριέχει το απουσιολόγιο του Κρις Ράμσεϊ ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ.
Ο Νεντούμ Ονουόχα, έχοντας αποκομίσει μία μεγάλη πληγή στο μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στην Άρσεναλ, δύσκολα θα δηλώσει το παρόν, την ώρα που στα «πιτς» βρίσκονται ήδη οι Φερ, Τααράμπτ, Φαουρλίν και Νταν.
Τιμωρημένος είναι ο Τζόι Μπάρτον.
Τότεναμ:
Δίχως αγωνιστικά προβλήματα θα παρατάξει την ομάδα του στο Λονδρέζικο ντέρμπι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.
Ο Αργεντινός τεχνικός ωστόσο μπορεί να προβεί σε ένα μικρό ροτέισον, μετά από τρία ιδιαίτερα δύσκολα παιχνίδια που έδωσε η Τότεναμ, μέσα σε διάστημα έξι ημερών.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΚΠΡ: Γκριν – Γιουν, Κόκερ, Χιλ, Φέρλονγκ – Ίσλα, Χένρι, Κράνιτσαρ, Φίλιπς – Ζαμόρα, Όστιν
Τότεναμ: Γιορίς – Κόκερ, Ντάιερ, Βερτόνγκεν, Ρόουζ – Μέισον, Παουλίνιο – Λαμέλα, Ντεμπελέ, Τάουνσεντ – Κέιν
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: