Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

80% ατυχία, 20% αβλεψία!!

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες ψάχνει απάντηση στο αν «βάζεις να αγωνιστεί ένας ανέτοιμος παίκτης» και αναφέρει περιπτώσεις γκαντεμιάς και αβλεψίας στους φετινούς τραυματισμούς στον Ολυμπιακό.
Χρόνια το ερώτημα παραμένει αναπάντητο στο μυαλό μου.
Ένας παίκτης που δεν είναι απόλυτα υγιής, παίζει ή δεν παίζει σε ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο όμως δεν κρίνει τίτλο;
Ειλικρινά απάντηση δεν έχω αν και κλίνω περισσότερο στο ότι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.
Τελευταία αφορμή η περίπτωση του Σπανούλη στο ματς με τη Φενέρ.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τρέχει να προλάβει την αναμέτρηση με την Αναντολού, αλλά ακόμη κι αν τα καταφέρει σε τι κατάσταση θα είναι; Θα πατάει γερά; θα έχει το εκρηκτικό πρώτο βήμα; Αν παίξει, μήπως ελοχεύει σοβαρός κίνδυνος υποτροπής του τραυματισμού του κάτι το οποίο μπορεί να στοιχίσει περισσότερες ημέρες απουσίας στο άμεσο μέλλον (ενδεχομένως και στα playoffs);
Κανείς δεν ξέρει.
Πάντως να τα λέμε κι όλα. Δε γίνεται να αναθεματίζουμε την τύχη και την γκαντεμιά για όλους τους τραυματισμούς στην ομάδα.
Εντάξει, ο Σπανούλης χτύπησε με τον Καββαδά στην προπόνηση. Ατυχία 100%.
Ο Κατσίβελης χτύπησε στα πλευρά στην προπόνηση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός 20 μέρες. Ατυχία.
Ο Τσαϊρέλης με 10 μέρες στην ομάδα, παθαίνει θλάση. Δεν είναι ατυχία. Αβλεψία είναι. Είτε ο Τσαϊρέλης ήρθε αγύμναστος από την Τενερίφη, είτε στις ιατρικές εξετάσεις δε διαγνώσθηκε τάση για τραυματισμό. Πριν χρόνια ανακοινώθηκε (ξημερώματα Σαββάτου) ο Τόμας Κελάτι και την επόμενη μέρα ακυρώθηκε λόγω «προδιάθεσης για σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών». Μία θλάση και τον έχει αφήσει 21 μέρες εκτός (και συνεχίζουμε).
Βγήκε ο ώμος του Πέτγουεϊ και λείπει ένα μήνα και θα λείψει κι άλλες 15 μέρες σίγουρα. 45 μέρες για το πρόβλημα στον ώμο. Αφήστε την ευπάθεια στη μέση του. Μία παίζει, τρεις δεν παίζει. Ο ώμος του Πέτγουεϊ έχει πρόβλημα από τότε που τον έφερε ο Κουφός στον Ηλυσιακό. Πρόβλημα στη μέση έχει από τότε που... γεννήθηκε (υπερβολή).
Φοβούνται στον Ολυμπιακό μην τον βάλουν με την Εφές και υποστεί υποτροπή αφού έχει και κακό ιστορικό. Για αυτό θα περιμένουν και θα τον ρίξουν στα playoffs αν δεν πάθει και τίποτα άλλο το παλικάρι μέχρι τότε.
Δε λέω πως δεν είναι γκαντεμιά. Σε μία σεζόν έχουν 4 κατάγματα! Δε φταίει κανείς παρά η τύχη. Απλά δε φταίει μόνο η τύχη.
Με αυτά και με αυτά παίζει ο Σπανούλης με την Εφές αν δεν είναι 100% καλά; Πείτε μου τη γνώμη σας.
ΥΓ: Δε χρειάζεται να είσαι ποδοσφαιρόφιλος. Δε χρειάζεται να είσαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «Class of '92». Εκπληκτική ιστορία με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ πιο ακομπλεξάριστο από ποτέ.
ΥΓ2: D.J Τομ συγγνώμη που δεν κατάφερα να έρθω να ακούσω τις μουσικάρες σου. Την επόμενη φορά θα είμαι εκεί.
ΥΓ3: Ρε Αβραμίδη τι έβαλες;

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: