Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Πρωταθλητές στο ρατσισμό οι οπαδοί της Τσέλσι!!

Μία πολύ αρνητική πρωτιά έχουν οι οπαδοί της Τσέλσι καθώς σύμφωνα με  τα στοιχεία της αστυνομικής διεύθυνσης στα μεταφορικά μέσα  είναι πρώτοι σε κρούσματα ρατσιστικής  συμπεριφοράς.
Φαίνεται πως η μικρή ομάδα των φίλων των «μπλε» που έγιναν πρώτο θέμα, στη Βρετανία αλλά και όχι μόνον, τον περασμένο μήνα για την επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά τους προς έγχρωμο πολίτη του Παρισιού σε σταθμό του μετρό της πόλης του φωτός μετά τον αγώνα των Λονδρέζων με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League  δεν είναι και τόσο μεγάλη εξαίρεση όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.
Και τούτο γιατί  η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών σύμφωνα με ρεπορτάζ του Press Association  από το 2012 μέχρι σήμερα είχε καταγράψει 15 επεισόδια παρόμοιας απάνθρωπης συμπεριφοράς από φίλους της νυν πρωτοπόρου της Premier League.
Την 2η θέση στη συγκεκριμένη …μαύρη λίστα καταλαμβάνουν Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και  Λιντς με 10 κρούσματα έκαστη ενώ ακολουθούν Γουέστ Χαμ (οκτώ), Άρσεναλ (τέσσερα) και Πόρτσμουθ (δύο).
Η εν λόγω αστυνομική υπηρεσία έχει συγκεντρώσει στοιχεία από όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου  με συνολικά 350  επεισόδια ρατσισμού τα τελευταία τρία χρόνια.
*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: