Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

«Από την μέρα που έφυγε ο Κοντρέρας, ο ΠΑΟΚ ψάχνει για στόπερ»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκαουάν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Έχει δεχτεί πολλά γκολ. Βλέπω αρκετά τακτικά λάθη. Άλλο είναι το λάθος που κάνεις  όταν γλιστράς . Το θέμα είναι ότι βλέπω πολλά ομαδικά λάθη και με αυτόν τον τρόπο φαίνεται ότι δεν τα έχουν δουλέψει»

Για τις συνεχείς αλλαγές προπονητών: «Σίγουρα και αυτό δεν είναι καλό, όμως αυτό είναι θέμα του προπονητή και στην Ελλάδα  όπως και στην Ρουμανία γίνεται το ίδιο. Αν μια ομάδα έχει  25 παίκτες δεν μπορεί μόνο οι δυο να είναι στόπερ  πρέπει τουλάχιστον να έχει τέσσερις και θα πρέπει να δουλεύουν όλοι μαζί σωστά»

Για τον Ρικάρντο Κόστα: «Η φανέλα  του ΠΑΟΚ είναι πολύ βαριά έχει μεγάλη ιστορία δεν είναι εύκολο φοράς την φανέλα του ΠΑΟΚ το επαναλαμβάνω. Λίγοι ποδοσφαιριστές  αντέχουν την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, θέλει θράσος. Μου αρέσει  σαν παίκτης όμως ακόμα δεν είναι έτοιμος να προσφέρει ι βλέπω όμως  ότι νιώθει φόβο. Ο ΠΑΟΚ έχει πίεση δεν είναι εύκολο να είσαι μέλος της ομάδας. Από την μέρα που έφυγε ο  Κοντρέρας δεν βρήκε στόπερ ο ΠΑΟΚ.

Για τον Παπαγιανόπουλο: «Είναι παίκτες που θέλουν δουλειά αυτοί, εγώ έχω  παίκτες  στο ερασιτεχνικό που πιστεύω ότι μπορεί να παίξουν αλλού σε πιο ψηλή κατηγορία. Ο Παπαγιαννόπουλος πιστεύω πως είναι καλός. Είδα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παίκτες που έχουν ηλικία 17-18 που «πεινάνε» για να κερδίσουν κάτι  στην ζωή τους  του αν δίνουμε προσοχή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μπορεί να δώσει κάτι».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: