Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

«Οι εγωισμοί δεν έχουν αφήσει τον Άρη ήσυχο» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Μπουγιουκλής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση της ομάδας: «Είναι δύσκολη η κατάσταση. Κανείς δεν περίμενε ο Άρης να φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά μια σωρεία λαθών μας έφερε εδώ. Ό,τι έγινε, έγινε, όμως. Ήρθε ο καιρός να ξαναγίνει ο Άρης μεγάλος, ξεκινώντας από την εκκαθάριση, αλλά και την άνοδο. Είναι τα δύο στοιχεία που πρέπει να γίνουν φέτος, για να ξαναγίνει ο Άρης μεγάλος».

Για τις παθογένειες του Άρη: «Οι εγωισμοί δεν έχουν αφήσει τον Άρη ήσυχο. Είναι ο κύριος λόγος που έχει φρενάρει η ανοδική πορεία της ομάδας. Πρέπει να σταματήσουν τόσο οι εγωισμοί, αλλά και όσα άλλα στοιχεία φρενάρουν την ομάδα».

Για την έκβαση της μάχης της ανόδου: «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, αφού υπάρχει ο Πανσερραϊκός που είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά. Απομένουν ακόμη επτά ματς και όπως φαίνεται όλα θα κριθούν στα μεταξύ μας ματς. Εκεί έχουν εναποτεθεί όλες οι ελπίδες, να στραβοπατήσει κάπου ο Πανσερραϊκός, για να πάρει ο Άρης την άνοδο».

Για την πίεση που υπάρχει και αν οι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτή: «Είναι πολλοί οι έμπειροι παίκτες, οι Πόι, Καλογέρης, Γεωργιάδης, Σουνάς, Φερνάντες, Σανιά και άλλοι. Υπάρχει μια πλειάδα παικτών που μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση. Κερδίζοντας την Αρναία και μετά τον Πανσερραϊκό, θα μειώσουμε την διαφορά στο -1 και εκεί θα αρχίσει να μεταφέρεται η πίεση στον Πανσερραϊκό».

Για την επόμενη μέρα στον σύλλογο: «Θέλουμε να βλέπουμε έναν Άρη ενωμένο, χωρίς παθογένειες, προκειμένου να βρεθεί εκεί που του αξίζει, όχι μόνο να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα, αλλά να είναι και πρωταγωνιστής».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μπουγιουκλής στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: