Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Από το πουθενά... παρτενέρ του Ρούνεϊ!! (pics)

Πρώτη φορά στην εθνική ομάδα ανδρών της Αγγλίας, τύχη... βουνό με τον τραυματισμό του Ντάνιελ Στάριτζ και το όνομά του γραμμένο δίπλα σε αυτό του Γουέιν Ρούνεϊ για την προσεχή αναμέτρηση με τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Euro 2016. Ο Χάρι Κέιν, ζει το όνειρο κάθε παιδιού που θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής...  
Λίγοι τον ήξεραν τέτοια εποχή, πριν από έναν χρόνο.
Φέτος, είναι η μεγάλη έκπληξη της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας πετύχει 19 γκολ για την Τότεναμ και κάνοντας «one man show» τις περισσότερες αναμετρήσεις της ομάδας του.
Όσο κι αν στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου ο Μαουρίσιο Ποκετίνο έκανε τεράστιο λάθος διστάζοντας να τον εμπιστευθεί, ο Χάρι Κέιν έχει αποδείξει ότι πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων παικτών της Πρέμιερ για φέτος και μάλιστα, με διάρκεια και συνέπεια στο σκοράρισμα. Δεν είναι τυχαίο που είναι στην κορυφή των σκόρερ του πρωταθλήματος...
Από το μεσημέρι της Δευτέρας έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής ομάδας ανδρών της Αγγλίας, δίνοντας για πρώτη φορά το «παρών». Δεδομένα, είναι ψαρωμένος. Το ένστικτο του «killer» όμως, δεν θα τον αφήσει να κομπλάρει όταν του ζητηθεί να βοηθήσει και μάλλον θα το κάνει σύντομα, αφού σε ένα... ραβασάκι που έπιασε ο φωτογραφικός φακός στα χέρια του Ρόι Χότζον, ο ομοσπονδιακός προπονητής τον ετοιμάζει για παρτενέρ του Γουέιν Ρούνεϊ στην επίθεση στο ματς με τη Λιθουανία, την Παρασκευή!
Απόντος του Ντάνιελ Στάριτζ που τραυματίστηκε την Κυριακή στο «Άνφιλντ», ο Χάρι Κέιν τα βλέπει όλα να έρχονται απότομα, όμως έχει δείξει έτοιμος!
Δείτε φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές του 21χρονου στην εθνική:





*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: