Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

«Δεν γίνεται στη Γ” Εθνική ο Άρης»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Σαντόρ Γκουϊντάρ και μίλησε για το παιχνίδι της Ουγγαρίας με την Ελλάδα αλλά και για τους «Κίτρινους».
 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το Ουγγρικό ποδόσφαιρο:
«Το Ουγγρικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει πέσει και άλλο. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις με νέες εγκαταστάσεις για την ανάπτυξη του Ουγγρικού ποδοσφαίρου τα επόμενα χρόνια. Έχουν αναπτυχθεί οι μικρές ηλικίες αλλά αυτό ακόμα δεν έχει αντίκτυπο στους μεγάλους και στο επαγγελματικό. Έχουν καλέσει στην Εθνική ποδοσφαιριστές που παίζουν στο εξωτερικό όμως κανείς δεν κάνει την μεγάλη διαφορά εκτός από έναν παίκτη που παίζει σε υψηλό επίπεδο στο εξωτερικό. Ο ομοσπονδιακός προπονητής αυτή την στιγμή έχει παίξει σε μεγάλα ομάδα στο εξωτερικό και έκανε μεγάλη καριέρα».
Για το παιχνίδι της Ουγγαρίας με την Ελλάδα:
«Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που ήταν πριν 5-6 χρόνια όπου η Ελλάδα ήταν πολύ καλύτερη ομάδα. Δεν υπάρχουν νέοι μεγάλοι παίκτες και μπορεί η Ουγγαρία να πετύχει κάτι. Ο κόσμος περιμένει αυτό τον αγώνα καθώς έχει πολλά χρόνια να πάει σε μεγάλες διοργανώσεις».
Για το τι θυμάται για τον Άρη:
«Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τον Άρη αλλά γνωρίζω πως ανέκαθεν είχε οικονομικά προβλήματα. Η ομάδα πάλευε τουλάχιστον στη τρίτη θέση, ήθελε να είναι ψηλά στην βαθμολογία και πάλευε με τις ομάδες της Αθήνας. Κέρδιζε ακόμα και στην Αθήνα και η ισχύ της ομάδας ήταν πολύ μεγάλη. Μετά από 25 χρόνια μου είχε κάνει ένα δώρο ο Άρης και ήμουν προπονητής τερματοφυλάκων. Τέλος, δεν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα τον κόσμο και την πολύ θερμή αγάπη των φιλάθλων. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό μου ο κόσμος μου συμπαραστάθηκε και μετά από 25 χρόνια όταν γύρισα, με χειροκρότησαν όρθιοι όλοι. Τώρα δεν γίνεται να είναι ο Άρης Γ’ εθνική και αυτό δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο»!
Για τους παίκτες του Άρη που θυμάται:
«Θυμάμαι τον Ζήνδρο, τον Φοιρό και πολλούς άλλους που δεν μπορώ να τους ξεχάσω. Όταν ήρθα μετά από καιρό τους είδα και χάρηκα πάρα πολύ».
Για το τι κάνει τώρα:
«Είμαι προπονητής τερματοφυλάκων σε μικρά παιδιά. Επίσης, έχω και σε ένα τουριστικό μέρος ξενώνα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: