Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Δεν αποχωρεί η Καστοριά!!

Πλήρης ανατροπή των δεδομένων προέκυψε τη Δευτέρα (23/3) το βράδυ όσον αφορά το θέμα της αποχώρησης της Καστοριάς από το πρωτάθλημα, αφού μετά την συνεδρίαση του δ.σ., παρουσία των παικτών, ελήφθη η απόφαση η ομάδα κατεβεί κανονικά στους εναπομείναντες αγώνες, προκειμένου να μην τρωθεί ακόμη περισσότερο το ήδη πληγωμένο γόητρο του συλλόγου.

Μπροστάρης στην προσπάθεια η Καστοριά να επανέλθει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ήταν ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, ο οποίος κατάφερε να πείσει την πλειοψηφία των παικτών να μην τα παρατήσουν. Φυσικά, υπήρξαν και αντιδράσεις στην συγκεκριμένη απόφαση τόσο από ορισμένους ποδοσφαιριστές, όσο και εκ μέρους κάποιων μελών της διοίκησης.

Αυτός που εναντιώθηκε περισσότερο ήταν ο γενικός αρχηγός Ανδρέας Ηλιόπουλος, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Ουσταμπασίδη: «Δεν μπορώ να συνεχίσω από την στιγμή που επιστρέφει ενεργά ο κ. Ουσταμπασίδης, που ασέλγησε επάνω στην ομάδα. Η Καστοριά δεν είναι καφενείο για να αποσύρεται τη μία Κυριακή, και την άλλη να κατεβαίνει. Επιβάλλεται να υπάρχει σεβασμός και αξιοπρέπεια, δύο λέξεις που είναι άγνωστες στον εν λόγω κύριο», υποστήριξε χαρακτηριστικά, υποβάλλοντας παράλληλα την παραίτησή του από την θέση που κατείχε.

Στα αγωνιστικά, η Καστοριά θα μεταβεί την Τετάρτη (25/3) αυθημερόν στον Φιλώτα και με μόλις 12 παίκτες στην αποστολή.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: