Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Σκέφτηκε την αποχώρηση ο Ροσίτσκι!!

Ποιος ότι η απόφαση να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Άρσεναλ ήταν εύκολη; Ο Τόμας Ροσίτσκι παραδέχτηκε ότι στις αρχές της σεζόν όχι μόνο δεν φανταζόταν ότι θα έμενε στους «κανονιέρηδες» για ακόμη έναν χρόνο, αλλά πως σκεφτόταν την αποχώρησή του από την ομάδα!  
Και όμως. Ο Τσέχος μέσος αποκάλυψε σε Μέσο της πατρίδας του ότι οι λιγοστές ευκαιρίες που λάμβανε από τον Αρσέν Βενγκέρ στους πρώτους μήνες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου τον είχαν βάλει στη διαδικασία να σκεφτεί μέχρι και το φινάλε της παρουσίας του στους Λονδρέζους!
«Τώρα τα πράγματα, σε σχέση με την αρχή της χρονιάς, έχουν βελτιωθεί. Η ομάδα άρχισε να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και εγώ να παίρνω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Σε σχέση με τους πρώτους έξι μήνες, τα πάντα έχουν γίνει καλύτερα. Θα δούμε από δω και πέρα», ήταν το σχόλιο του πολύπειρου μέσου, ο οποίος στις αρχές του μήνα υπέγραψε το νέο του μονοετές συμβόλαιο με την Άρσεναλ και πρόσθεσε:
«Δεν ήξερα για ποιο λόγο δεν αγωνιζόμουν. Αυτή είναι καλή ερώτηση… Θα ήθελα πάντως να μάθω. Ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία προς τα τέλη του 2014 και έκτοτε με εμπιστεύεται πιο συχνά. Η αλήθεια είναι πως από τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη είχαμε συζητήσεις για να αποχωρούσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά δεν συνέβη τίποτα. Όταν φτάνει ο Δεκέμβριος και δεν έχει πάρει ούτε ματς στα πόδια σου είναι λογικό να σκεφτείς την αποχώρηση. Πέρασε από το μυαλό μου, όμως μετά η Άρσεναλ μου ζήτησε να μείνω και το έκανα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: