Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Τον νίκησε δύο φορές σε μια μέρα!!

Αυτός που κατόρθωσε να φέρει στον δρόμο των επιτυχιών και πάλι την Βέροια είναι ο Στέφανος Γαϊτάνος. Ο οποίος κάλυψε το κενό στην τεχνική ηγεσία μετά την απομάκρυνση του Γκρανέρο και αλλάζοντας ένα – δύο πράγματα στην ομάδα, την οδήγησε σε μία άνετη επικράτηση επί του Παναθηναϊκού.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως ο κ. Γαϊτάνος, το μεσημέρι της Κυριακής κάθισε στον πάγκο και της Κ20, με την οποία νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό! Αξίζει να σημειωθεί πως και πέρυσι δεν έχασε στην «Λεωφόρο» καθώς ήταν προπονητής στο 1-1 με το «τριφύλλι».

«Με σήκωσαν στα χέρια»

Ο ίδιος περιέγραψε γλαφυρά τις φοβερές στιγμές που ακολούθησαν την μεγάλη νίκη. "Οι παίκτες με υποδέχτηκαν φανταστικά. Με σήκωσαν στα χέρια. Οι περισσότεροι είναι δικά μου παιδιά. Ο Καλτσάς μου είπε θα σου βάλω ένα γαλόνι. Θα τους πω αυτό που τους είπα στο ξενοδοχείο πριν φύγω. Ευχαριστώντας τους για την γνωριμία. Το ποδόσφαιρο δεν διαρκεί πολλά χρόνια. Παίξτε τώρα. Όταν κατέβουν τα φώτα θα είναι αργά. Τους είπα πως θα συμπεριφερθούν τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα σε αυτούς", είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: