Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Κασναφέρης: «Δεν υπήρξε ποτέ θέμα Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ!»

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, Γιώργος Κασναφέρης. Αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και στο σενάριο που ήθελε τον ΠΑΟΚ να χτυπάει τον νυν προπονητή των Θρακιωτών, Ραζβάν Λουτσέσκου. 
Αρχικά, είπε: 
«Σίγουρα για μας που ζούμε καθημερινά την ομάδα δεν αποτελεί έκπληξη η φετινή της πορεία. Από πέρυσι το καλοκαίρι που είχαμε έναν εφιάλτη και το ξεκίνημα της σεζόν μας είχε φέρει έναν προβληματισμό, αλλά με τις σωστές προσθήκες που κάναμε αλλάξαμε τελείως το προφίλ της ομάδας. Βάζοντας περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές γιατί θεωρούμε ότι δεν διαφέρουν από το μέσο παίκτη της Ευρώπης και μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Και φυσικά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα».

Για τον Λουτσέσκου:

«Ο κύριος Λουτσέσκου είναι ένας αξιόλογος και φιλόδοξος άνθρωπος με επιτυχίες στο πρωτάθλημα της χώρας του. Η δουλειά του φαίνεται στο γήπεδο και ένας προπονητής είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα. Η επιλογή που κάναμε φαίνεται με τα αποτελέσματα της ομάδας. Εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να κοιτάξουμε και τους δύο στόχους και πιστεύω ότι μπορούμε να τους πετύχουμε».

Για το ενδιαφέρουν του ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου: «Δεν υπήρχε ποτέ θέμα, ούτε θα υπάρξει. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με το έργο του κύριου Λουτσέσκου και ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει και συνέχεια στην συνεργασία μας».

Για τον κόσμο:«Κάποιες στιγμές είχαμε πικράνει τον κόσμο μας και αυτό που θα θέλαμε μετά το ματς με τον Ατρόμητο, στα τρία εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια ο κόσμος να είναι κοντά μας, έτσι ώστε να δώσουν ώθηση για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές μας να βγάλουν σε πέρας και τους δύο στόχους».

Κατέληξε λέγοντας για τις αποφάσεις για τον Κοντονή: «Οι αποφάσεις αυτές ήταν περισσότερο επικοινωνιακές παρά ουσιαστικές».

Ακούστε τα όσα είπε ο τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Ξάνθης, Γιώργος Κασναφέρης: 

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: