Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Αφεση αμαρτιών στον γαύρο!!

ΓΡΑΦΟΥΝ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η αγωνιστική των «μικρών» ήταν αυτή, σαύρα, ή για την ακρίβεια η αγωνιστική των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός την πλήρωσαν άσχημα με ήττες, με τον ΠΑΟΚ και την ομάδα του Χάβου να έχουν το μεγαλύτερη πρόβλημα.  Μετά και τον ΟΦΗ που κούνησε μαντήλι από την κατηγορία, ακόμη και οι 40 βαθμοί μοιάζουν λίγοι για να σωθεί μια ομάδα.

Ποιος ασχολείται μωρέ με την Σούπερ Λίγκα;  74 ΠΑΟΚτσήδες πήγαν να δούνε τον αγώνα στην Κομοτηνή από τις γύρω περιοχές και αυτοί πήγαν για να γιουχάρουν όχι για τίποτε άλλο. Ούτε ένας δεν πήγε από Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, με αυτή την ξεφτίλα, δικαιώνουν την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τον Μαρινάκη και δεν έχουν το δικαίωμα να φωνάζουν.

Ναι άλλα μέχρι τώρα έλεγαν ότι το πρόβλημα είναι ο προπονητής, για αυτό άλλωστε έδιωξαν τον Αναστασιάδη. Τι έφταιγε τώρα που η ομάδα παραμένει η χαρά του κάθε αντιπάλου, αφού η άμυνα του ΠΑΟΚ είναι μετά τα Χριστούγεννα η χειρότερη του πρωταθλήματος με διαφορά. Κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ να μείνει και εκτός πλέι οφ κι ας μοιάζει απίθανο.

Γιατί τώρα ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή; Η ενδιαφέρεται ο Σαββίδης να έχει προπονητή; Άλλα τον ενδιαφέρουν και τον νοιάζουν τον Σαββίδη για αυτό τον λόγο άφησε να διοικούν τον ΠΑΟΚ άλλοι και όχι ο ίδιος. Το ραντεβού του Πούτιν με τον Τσίπρα τον νοιάζει. Είναι σαν να έχεις καρκίνο και να σου λέει η γυναίκα σου δεν έχουμε πληρώσει τα κοινόχρηστα, καταλαβαίνεις τι γίνεται;

Μη μου το πας στα χρέη, γιατί αυτό τον παπά πρέπει  να τον ταΐσεις αλλού κι εσύ και οι υπόλοιποι. Στον ΠΑΟΚ έχουν τον πολυτέλεια να είναι όλοι πληρωμένοι στην ώρα τους, να μην έχουν προβλήματα που για τους άλλους είναι καθημερινότητα κι όμως η ομάδα διασύρεται αγωνιστικά. Κάποιοι φταίνε για αυτή την εικόνα και θα πρέπει να φύγουν από την ομάδα.

Ποια χρέη ρε, με δουλεύεις; Εδώ τον έκανε μπούλινγκ ο Μάρδας κι έριξε το γάντι στον Ιβάν. «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα», του είπε κι εσύ περίμενε να πληρώσει.


Ηρακλής

Χωρίς να πατήσει γκάζι αρκετά χαλαρός αλλά και σοβαρός ο Ηρακλής δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει και τον Απόλλων 1926 που ήθελε το παιχνίδι αφού παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.


Το χαρακτηριστικό που κρατάω είναι η πολύ σοβαρή άμυνα που δεν έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει την παραμικρή ευκαιρία και το 3-0 ήταν πολύ φυσιολογικό. Η γκρίνια βέβαια γκρίνια δεν χαλάει στον Ηρακλή μέχρι να γίνει το 1-0 δεν ήταν λίγοι αυτοί που μουρμούριζαν σαν κλασικές γριές ότι το παιχνίδι είναι «φιλικό» και είχαν το θράσος και να γκρινιάζουν ακόμα και μετά το 2-0 για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.


Κυριακή 5 Απριλίου

Πλησιάζει η 5η Απρίλη  ημερομηνία που γίνονται σπουδαία παιχνίδια στην πόλη της Θεσσαλονίκης. ΠΑΟΚ-Ξάνθη, Άρης –Πανσερραϊκός, Ηρακλής-Λάρισα και Απόλλων 1926- Αγροτικός Αστέρας.


Μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα τα γήπεδα είναι πραγματικά να μην ξέρει που να πάει κανείς τόσο σπουδαία είναι. Μπορεί να παίζουν διαφορετικές ώρες αλλά επειδή κυκλοφορούν πάντα περίεργοι και επικίνδυνοι τύποι καλό είναι να λάβει η πολιτεία τα μέτρα της ώστε να μην συμβεί το παραμικρό.


Από την μια άκρη της πόλης μέχρι την άλλη και σε όλα τα μεγάλα γήπεδα της πόλης θα υπάρχει και θα κυκλοφορεί κόσμος και κοσμάκης.  Δε θυμάμαι στο παρελθόν κάτι ανάλογο . Έχουμε και το μαραθώνιο της πόλης


Πάλι έχασαν οι πρωταθλητές χειμώνα ;
ΚΟΚ Σίγουρα χάρηκε με αυτά τα αποτελέσματα, λογικό είναι
ΡΑΠ Γελάει με τα χάλια τους πλάκα τους κάνει


Ραπτόπουλος          

Χρέη

Φώναζα και ούρλιαζα τόσο καιρό ότι άμα δείτε να πληρώνονται τα χρέη του ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη εμένα να μου φορέσετε χαλκά στην άσχημη μύτη μου. Τι έγινε τώρα που εξαφανίστηκαν όλοι οι υπερασπιστές του μεγιστάνα; Έχει πλάκα να δικαιωθεί ο Αντωνιάδης

Δικαίωση

Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ο Σαββίδης δεν έχει οικονομική επιφάνεια και ότι είναι μικρός επιχειρηματίας. Είπα ότι τα χρέη του ΠΑΟΚ δεν θα είναι τελικά 10,5 η 11 που μας έλεγαν και όχι δεν πρόκειται να τα πληρώσει. Δικαιώνομαι τώρα η όχι;

Σύνθημα

Μου αρέσουν τα συνθήματα που διακρίνονται για το χιούμορ τους και ένα από αυτά ακούστηκε Καυτατζόγλειο. Φώναζαν οι οπαδοί του Ηρακλή «Π...ες κότες Καλαμαριώτες» και απάντησαν αυτοί του Απόλλωνα «Π...ες κότες Κατερινιώτες»… Τρομερά πράγματα


Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: